Bloggarkiv

Steinhandel.no

Oslo
Dette er viktig når en skal bygge mur!
mur

Hva er viktig for et godt resultat når man skal bygge mur? Først, mur er et vidt begrep, og innbefatter mange ulike typer både mur og stein. Det sier seg selv at det er stor forskjell på å bygge en liten hagemur med 60 cm høyde og en stor forstøtningsmur med en høyde på eksempelvis 3-4 meter.

Les mer
Skifer, skap stemning i hagen
skifer

Skifer i hagen din kan transformere utendørsområdet ditt og legge til et naturlig, rustikt preg som løfter estetikken til et helt nytt nivå. Den robuste og slitesterke skiferen gir ikke bare et tidløst utseende, men gir også en varig løsning for hageutformingen din.

Les mer
Hagesingel, gi uteområdet ditt nytt liv!
hagesingel

Hagesingel er et allsidig og populært materiale som brukes i hagen og i gårdsplassen for å forbedre utseende i uteområdet.

Les mer
Hvordan legge belegningsstein?
belegningsstein

Har du et område på eiendommen du kunne tenkt deg å steinlegge? Lurer du på om dette er noe du kan klare selv, eller om du må få noen til å gjøre jobben for deg?

Les mer
Støttemur, maksimer hagen med smarte løsninger
stottemur

En støttemur i hagen kan være veldig nyttig for skape nivåforskjeller i hagen, jevne ut høydeforskjeller, hindre utglidning av masser eller gi et dekorativt utseende.

Les mer
Så enkelt er det å montere kantstein!
kantstein

Kantstein er noe de fleste utemiljøer har bruk for i en eller annen form. Et funksjonelt og anvendelig produkt og faktisk noen de aller fleste relativt enkelt kan montere selv.

Les mer
Dekorstein - Lei av å luke?
dekorstein

Er du av typen som elsker å ligge på kne og luke så fort våren kommer? Da er neppe dette blogginnlegget noe for deg. Er du imidlertid av den oppfatning at du har bedre og mer givende ting å bruke fritiden på, så skal jeg i dette innlegget skrive litt om et godt alternativ for hage/uteområde. Et alternativ som er naturlig, ser bra ut og som vil gi langt mindre vedlikehold.

Les mer
Utebelysning - Hvordan få mer ut av hagen?
utebelysning

Riktig bruk av utebelysning gjør at man får langt større glede av hagen. Utelys fungerer dekorativt ved å belyse/markere ulike elementer og generelt gi en fin og lun stemning, enten det gjelder gårdsplassen, hagen, terrassen eller andre deler av ditt utemiljø.

Les mer
Ballaststein til solceller
ballaststein

Solcelle anlegg er i vinden som aldri før. Den enkle grunnen til det er høyere strømpris og et ønske om å produsere mer fornybar elektrisitet. I denne forbindelse har det også vokst frem et nytt marked for betongstein. Når solcelleanlegg monteres på tak, settes anlegget løst på taket og holdes på plass av anleggets egenvekt og ballast.

Les mer
Tenso Multimur, ny stilfull betongmur fra Multiblokk!
tenso multimur

Jeg har nå vært på besøk hos Multiblokk og fått tatt en smugkikk på deres nye Tenso Multimur. Et veldig stilfullt og spennende murkonsept, og noe helt annerledes enn det du har sett av murer fra Multiblokk tidligere.

Les mer

Chat

close
Tlf: 4751 8000 man-fredag, 08:00 - 16:00
Vennligst legg inn navn og e-post for å starte chat.
Navn:
E-post:
send