Oslo
bytt_avdeling
customer_center
basket
0
anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på kantstein

Kantstein

Kantstein fra Steinhandel.no. Handle kantstein direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig.
Det er enkelt å legge slik at du raskt får en solid og pen innkjørsel, gårdsplass eller hageområde.

KANTSTEIN

Betong kantstein

Betong kantstein sin hovedfunksjon er å avgrense bed, innkjørsler og annet med andre markområder. Betong kanstein kommer i både tromlet og utromlet typer med forskjellige lengder. Forskjellen mellom tromlet og utromlet er at ved å tromle så slipes kantene slik at de blir mer avrundet enn den andre typen.

KANTSTEIN

Granitt kantstein

Granitt kantstein sin hovedfunksjon er å avgrense bed, innkjørsler og annet med andre markområder. Granitt kanstein kommer i forskjellige lengder, høyder og breder. Hovedforskjellen mellom granitt og betong er at granitt er mye mer varig og solid en betong kantstein

KANTSTEIN

Kantsikring

Kantsikring benyttes i stedet for kantstein på mindre trafikerte områder og er spesielt godt egnet der hvor det er lik høyde mellom belegg og tilstøtende område. Produktet er fleksibelt og kan brukes til rette kanter samt innvendige og utvendige kurver. Den har en skjøteløsning som gir stabile og sammenhengende kantlengder.


Kantstein benyttes til å skille/avgrense plener, blomsterbed, veier, gangstier, fortau, parkeringsområder med mer. Man har i hovedsak to typer granitt og betong. Granitt typen leveres oftes i 8x20, men finnes i mange varianter, 7x15, 8x15, 10x25, 14x20x14 (storgatestein), 14x20x7 (halv storgatestein) med mer. Storgatestein passer veldig godt for å skille mellom hekk / bed mot plen. Siden den er relativt lav er det gunstig slik at en kan legge med lik høyde slik at det er enklere å bruke plenklipper / robotklipper på plenen. Her er betong ikke like gunstig da overflaten forvitrer mye raskere enn granitt. I granitt så importeres produktene fra India, Kina, Portugal samt Sverige. Det er lite som produseres i Norge, selv om vi bor i ett steinrikt land.

Betong typen finnes i et utall varianter både tromlet og utromlet og med veldig mange forskellige lengdre, høyder og bredder. Bruksområdet er stort sett det samme som for granitt, men visuelt blir det noe forskjellig. Granitt tåler i de fleste sammenhenger påkjenninger bedre enn betong i tillegg blir ikke granitt like påvirket av frost i samme grad som betong. Så skal en ha ett varig resultat så anbefales granitt i forhold til betong. Kostnadene for granitt er i mange tilfeller ikke mye mer enn betong heller. Det som er en fordel for betong er at disse blokkene er mye enklere å håndtere da de veier vesentlig mindre enn granitt produktene.

For mange virker det ganske komplisert å montere, sette steinen, men dette trenger ikke å være allverdens vanskelig såfremt en kjenner til hvordan dette bør gjøres. Vi kan virkelig anbefale dette blogginnlegget som gir en god fremstilling av fremgangsmåten:
Så enkelt er det å montere!

I tillegg har vi disse leggeanvisningene tilgjengelig på vår nettside:
Leggeanvisning

I vår nettbutikk for salg av steinprodukter til byr disse produktene til rimelige priser. Vi er forhandler av Asak kantstein, benders, beer sten, nobi, tegl og granitt og multiblokk.

Av

anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på kantstein

VELG AVDELING

for å se utvalg og priser for ditt bosted


pil

Hordaland

Bergen, Askøy, Os, Arna
pil

Trøndelag

Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
pil

Oslo/Akershus

Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
pil

Østfold

Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
pil

Rogaland

Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil

Vestfold

Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
pil

Oppland

Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
pil

Telemark

Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
pil

Vest-Agder

Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil

Aust-Agder

Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
pil

Buskerud

Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
pil

Hedmark

Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal