Oslo
bytt_avdeling
customer_center
basket
0
anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på utebelysning
In-lite Hyve 60
Pris kr. 956,00 /stk
In-lite Hyve 22 RVS
Pris kr. 609,00 /stk
In-lite Fusion 60
Pris kr. 956,00 /stk
In-lite Fusion 22 RVS
Pris kr. 609,00 /stk
In-lite Fusion 22
Pris kr. 536,00 /stk
In-lite Flux 60
Pris kr. 956,00 /stk
utebelysning

Utebelysning

Steinhandel.no har alt du trenger for å sette opp belysning på uteområdet ditt. Vårt utvalg av produkter for utebelysning inkluderer lamper, spotter og innfelte løsninger - alt du trenger til å lyse opp høstmørket!

Riktig bruk av utebelysning kan løfte opp et mørkt og utrivelig uteområde til et hyggelig og lunt sted for sene utekvelder før temperaturen faller. Du kan lyse opp praktelementer i hagen din eller bare gjøre en mørk passasje tryggere - både estetisk og praktisk utebelysning burde kombineres. Spesielt gårdsplassen har god nytte av våre utebelysningsprodukter, så du kan unngå små uhell ved parkering eller bare å slippe å sparke tåa i terskelen for tiende gang når du skal ut med søpla.

Vi fører utebelysning fra in-lite, et anerkjent nederlandsk merke som leverer lamper av høy kvalitet. Systemene for utebelysning er basert på 12 V LED-lys, og kan monteres av hvem som helst, uten profesjonell hjelp (230 V-systemer krever at du benytter deg av en autorisert elektriker). Du trenger kun å koble til en transformator med lyssensor ved nærmeste stikkontakt og strekke den holdbare kabelsløyfen dit du skal plassere lyset. Kabelen tåler å ligge i jord, sand, fylling bak mur, etc., og du trenger ikke isolere eller legge den i rør. Kabelsløyfen kan deles opp for å tilpasses akkurat den planløsningen du vil ha, og lampene kobles direkte på kabelen ved hjelp av en hurtigkobling. Er det behov for å forlenge avstanden mellom kabelen og lysene er det bare å benytte seg av en forlengelseskabel som selges i 1 meter og 3 meters lengder. En fleksibel og enkel løsning som passer for alle, uansett ferdighetsnivå. Lampene som hører til systemet er delt inn i fire utebelysning kategorier: Inn/nedfelling (integrated), spotter (spot), frittstående (solitary) og vegg (wall). Alle lampekategoriene fra In-Lite kan brukes med samme transformator, tilkobling og kabel, slik at du kan kombinere lampetyper dersom dette er ønskelig.

Innfelt belysning.
En innfelt lyskilde er perfekt for montering i murvegg, belegningsstein eller terrasse. Disse solide produktene kan inn-/nedfelles i harde materiale som betong og naturstein, og i treprodukter. Innfelt belysning brukes ofte for å markere veggen, og passer bra med relativt lav lysstyrke. Dersom hensikten er å lyse opp området rundt veggen, kan moderat eller sterk lysstyrke brukes.

Spot
Med en spot kan du lyse opp detaljer du syns fortjener ekstra oppmerksomhet i utemiljøet. I hagen kan det være en busk eller et tre du vil vise frem - velg lampe og lysstyrke ut fra størrelsen på det du vil lyse opp.

Frittstående lamper
Frittstående lamper plasseres rett i bakken som en søyle, og er en utrolig fleksibel løsning dersom du har en stor hage eller uteplass. Praktiske bruksområder er inngangspartier, langs oppkjørselen, eller gangveier og stier. Lampene har et moderne design og er konstruert i holdbart rustfritt stål.

Vegglamper
Veggmontert belysning kan gi hagen, oppkjørselen, terrassen eller balkongen en helt ny dimensjon. Disse produktene lyser ikke bare opp hverdagen, men de tilfører også økt sikkerhet. Lampene kan monteres på husvegggen, garasjen, på mur med mer. Ved å for eksempel montere flere armaturer på rad på et gjerde, kan du forvandle et nøytralt og kjedelig område til noe helt spesielt.

Kom igang med utebelysning av hagen din!
1. Tegn en skisse av hagen
Tegn hagen din opp i en skisse og før opp målene. Med denne kan du enkelt lage en plan for utførelse av belysningen.

2. Velg hvilke elementer skal belyses
Tenk over hva som trenger lys og hva som ser best ut med litt ekstra lys. Ta utgangspunkt i det som er praktisk å belyse først, og tilpass spennende detaljbelysning som du vil.

3. Velg hvilken lysstyrke elementene skal ha
Produktene er markert med lysstyrke: Small, Medium og Large.

Small: Lav intensitet, rekkevidde til 1,5 meter.
Passer til markering av gangsti, lav mur osv
Medium: Middels intensitet, rekkevidde mellom 1,5 meter til 3 meter.
Passer til belysning av mindre trær, busker, murer osv.
Large: Høy intensitet, rekkevidde over 3 meter.
Passer til belysning av større busker og trær.

4. Planlegg lysretning
Marker på tegningen hvilken lysretning du ønsker å ha.

5. Velg produkter
Når skissen din er ferdig kan du, etter å ha valgt fylke, se over produktene i vårt utvalg og enkelt velge riktig belysning etter behov. Husk å ta en ekstra sjekk på at målene for lyslengde og lysretning er korrekte, og tenk på hvilken lyskilde og lysfarge du vil ha.

I vår nettbutikk tilbyr vi et stort utvalg utebelysningsprodukter og andre lysprodukter fra blant annet in-lite.

Av
anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på utebelysning
Pris: 956,00 kr. /stk
- Type: Integrering (inn/ned-felling)
- Effekt: 1W
- Lysstyrke: Small
- Lysrekkevidde: 1m
- Lysvinkel: 75º
- Lystype: WW (varmt hvitt)

In-lite Hyve er vår mest solgte lampe for integrering (innfelling/nedfelling). Rund armatur med en elegant ring Ø68mm i rustfritt stål (man kan også kjøpe som tilbehør en ring som er Ø60mm om man ønsker å felle lampen helt inn/ned i åpningen). Lyskilde er LED, noe som gjør at lampene har lavt strømforbruk og lang levetid. Effekten pluss linsen som benyttes gjør at Hyve gir greit med lys, samtidig som den ikke virker blendende. På mange måter en "ja takk begge deler" lampe som markerer og er dekorativ samtidig som den tilfører ok lys uten å være blendende. Ønsker man dusere lys kun som en markering, se på Fusion. Har man behov for en sterk lyskilde som gir mye lys ta en kikk på Flux. In lite Hyve passer perfekt for innfelling i ulike typer mur, for nedfelling i belegningsstein/heller, skifer, tre (terrasser o.l), gress, grus med mer. Hyve er kjøresterk og kan i så måte nedfelles i områder hvor det skal kjøres bil (steinbelagte gårdsrom o.l).

Det er mulig å kjøpe som tilbehør en ring som er Ø60mm Lys er viktig, både inne og ute. Få mer glede av hagen og terrassen din, utvid sesongen og opplev hagen på en ny måte i sene kveldstimer. In-lite tilbyr et komplett lyskonsept for utebelysning. Systemet fra er basert på 12 volts lavspentsystem slik at du kan utføre monteringen selv. Vi anbefaler at du leser mer om bruk og montering av in-lite på nettsiden til vår leverandør.

For å ha en komplett pakke behøver man lamper (det antallet man ønsker), transformator 56W, kabel (enten 25m eller 40m) og eventuelt et kabelskjøte om du ønsker å splitte kabelen å lage to eller flere sløyfer. Bestilles belysning sammen med Asak mur eller belegningsstein, må man også huske å legge til hullboring Ø60mm i samme antall som lamper om man ønsker ferdig boret stein. Man finner disse tingene finner du under "Tilhørende produkter" se nederst på siden.
Les mer
Pris: 609,00 kr. /stk
- Type: Integrering (inn/ned-felling)
- Effekt: 0,25W
- Lysstyrke: Small
- Lysrekkevidde: 0,5m
- Lystype: WW (varmt hvitt)

Hyve 22 RVS er en liten lampe for inn/ned-felling. Selve lampen er Ø22mm, mens ringen (kappen) rundt som er i rustfritt stål måler Ø28mm. Hyve 22 RVS er utstyrt med samme type linse som Hyve 60. Lampen har en relativt beskjeden lysstyrke, men egner seg godt der hensikten først og fremst er å markere. Hyve 22 RVS minner mye om Fusion 22, men på grunn av linsen gir den noe mer lys enn Fusion selv om begge har en effekt på 0,25W. Bruksområder kan være nedfelling i steindekker, terrasser eller innfelling i mur, trapp med mer. For lamper felt ned i bakkenivå er hensikten som regel å markere (kraftigere lys kan ofte bare virke blendende). Til dette formålet er Hyve 22 RVS god egnet. Kan ned/inn-felles i betong, naturstein, tre og gress. Hyve 22 RVS kan videre kjøres på og er i så måte godt egnet til områder for bilkjøring (steinbelagte gårdsrom o.l).

Lys er viktig, både inne og ute. Få mer glede av hagen og terrassen din, utvid sesongen og opplev hagen på en ny måte i sene kveldstimer. In-lite tilbyr et komplett lyskonsept for utebelysning. Systemet fra er basert på 12 volts lavspentsystem slik at du kan utføre monteringen selv. Vi anbefaler at du leser mer om bruk og montering av in-lite på nettsiden til vår leverandør.

For å ha en komplett pakke behøver man lamper (det antallet man ønsker), transformator 56W, kabel (enten 25m eller 40m) og eventuelt et kabelskjøte om du ønsker å splitte kabelen å lage to eller flere sløyfer. Bestilles belysning sammen med Asak mur eller belegningsstein/heller må man også huske å legge til hullboring Ø22mm i samme antall som lamper om man ønsker ferdig borret stein. Man finner disse tingene finner du under "Tilhørende produkter" se nederst på siden.
Les mer
Pris: 956,00 kr. /stk
- Type: Integrering (inn/ned-felling)
- Effekt: 1W
- Lysstyrke: Small
- Lysrekkevidde: 0,5m
- Lysrekkevidde: 108º
- Lystype: WW (varmt hvitt)

In-lite Fusion er et rundt armatur med en ring i rustfritt stål Ø68mm. Man kan også kjøpe som tilbehør en ring som er Ø60mm om man ønsker å felle lampen helt inn/ned i åpningen. Bildene viser eksempler på begge typer ring. Lampen er beregnet for ned/inn-felling. Fusion er utstyrt med et melkehvitt glass, noe som gir en relativt dus og jevn lyseffekt. Lyset spres også forholdvis mye og er ikke konsentrert i en stråle. Er i så måte best egnet der det først og fremst er ønskelig å markere (er det ønskelig med mer lys, se på Hyve eller Flux). Er mye brukt til nedfelling i steindekker, eksempelvis en gårdsplass eller en terrasse. For lamper felt ned i bakkenivå er hensikten som regel å markere (kraftigere lys kan ofte bare virke blendende). Den svake gløden fra Fusion er veldig godt egnet til dette. Kan benytte til innfelling i ulike typer mur, for nedfelling i belegningsstein/heller, skifer, tre (terrasser o.l), gress, grus med mer. Fusion kan kjøres på og er i så måte godt egnet til områder for bilkjøring (steinbelagte gårdsrom o.l).

Lys er viktig, både inne og ute. Få mer glede av hagen og terrassen din, utvid sesongen og opplev hagen på en ny måte i sene kveldstimer. In-lite tilbyr et komplett lyskonsept for utebelysning. Systemet fra er basert på 12 volts lavspentsystem slik at du kan utføre monteringen selv. Vi anbefaler at du leser mer om bruk og montering av in-lite på nettsiden til vår leverandør.

For å ha en komplett pakke behøver man lamper (det antallet man ønsker), transformator 56W eller 108W (de aller fleste klarer seg med 56W), kabel (enten 25m eller 40m) og eventuelt et kabelskjøte om du ønsker å splitte kabelen å lage to eller flere sløyfer. Bestilles belysning sammen med Asak mur, kanstein, belegningsstein eller heller må man også huske å legge til hullboring Ø60mm i samme antall som lamper om man ønsker ferdig boret stein. Man finner disse tingene finner du under "Tilhørende produkter" se nederst på siden.
Les mer
Pris: 609,00 kr. /stk
- Type: Integrering (inn/ned-felling)
- Effekt: 0,25W
- Lysstyrke: Small
- Lysrekkevidde: 0,35m
- Lystype: WW (varmt hvitt)

Fusion 22 RVS er lik Fusion 22, men den har en større ring/kappe i rustfritt stål (Ø28mm). Dette gjør armaturen noe mer synlig i dagslys. Lampen er beregnet for ned/inn-felling. Fusion er utstyrt med et melkehvitt glass, noe som gir en relativt dus og jevn lyseffekt. Fusion 22 RVS er definitivt best egnet der det hensikten er å markere, når lampen i seg selv gir beskjedent lys. Kan for eksempel benyttes til nedfelling i steindekker, eksempelvis en gårdsplass eller en terrasse eller innfelling i mur eller trapp. For lamper felt ned i bakkenivå er hensikten som regel å markere (kraftigere lys kan ofte bare virke blendende). Den svake gløden fra Fusion 22 RVS er veldig godt egnet til dette. Kan benytte til innfelling i ulike typer mur, for nedfelling i belegningsstein/heller, skifer, tre (terrasser o.l), gress, med mer. Fusion 22 RVS kan kjøres på og er i så måte godt egnet til områder for bilkjøring (steinbelagte gårdsrom o.l).

Lys er viktig, både inne og ute. Få mer glede av hagen og terrassen din, utvid sesongen og opplev hagen på en ny måte i sene kveldstimer. In-lite tilbyr et komplett lyskonsept for utebelysning. Systemet fra er basert på 12 volts lavspentsystem slik at du kan utføre monteringen selv. Vi anbefaler at du leser mer om bruk og montering av in-lite på nettsiden til vår leverandør.

For å ha en komplett pakke behøver man lamper (det antallet man ønsker), transformator 56W, kabel (enten 25m eller 40m) og eventuelt et kabelskjøte om du ønsker å splitte kabelen å lage to sløyfer. Bestilles belysning sammen med Asak mur eller belegningsstein, må man også huske å legge til hullboring Ø22mm i samme antall som lamper man skal ha. Man finner disse tingene finner du under "Tilhørende produkter" se nederst på siden.
Les mer
Pris: 536,00 kr. /stk
- Type: Integrering (inn/ned-felling)
- Effekt: 0,25W
- Lysstyrke: Small
- Lysrekkevidde: 0,35m
- Lystype: WW (varmt hvitt)

Armaturen på In-lite Fusion er liten, men fin. Den er såpass liten at den nesten er "usynlig" i dagslys. Lampen er beregnet for ned/inn-felling. Den måler Ø22mm, hvilket betyr at den felles helt inn i en åpning på Ø22mm (ikke ring på utsiden slik som Fusion 22 RVS). Fusion er utstyrt med et melkehvitt glass, noe som gir en relativt dus og jevn lyseffekt. Fusion 22 er definitivt best egnet der det hensikten er å markere, når lampen i seg selv gir beskjedent lys. Kan for eksempel benyttes til nedfelling i steindekker, eksempelvis en gårdsplass eller en terrasse eller innfelling i mur eller trapp. For lamper felt ned i bakkenivå er hensikten som regel å markere (kraftigere lys kan ofte bare virke blendende). Den svake gløden fra Fusion 22 er veldig godt egnet til dette. Kan benytte til innfelling i ulike typer mur, for nedfelling i belegningsstein/heller, skifer, tre (terrasser o.l), gress, med mer. Fusion 22 kan kjøres på og er i så måte godt egnet til områder for bilkjøring (steinbelagte gårdsrom o.l).

Lys er viktig, både inne og ute. Få mer glede av hagen og terrassen din, utvid sesongen og opplev hagen på en ny måte i sene kveldstimer. In-lite tilbyr et komplett lyskonsept for utebelysning. Systemet fra er basert på 12 volts lavspentsystem slik at du kan utføre monteringen selv. Vi anbefaler at du leser mer om bruk og montering av in-lite på nettsiden til vår leverandør.

For å ha en komplett pakke behøver man lamper (det antallet man ønsker), transformator 56W, kabel (enten 25m eller 40m) og eventuelt et kabelskjøte om du ønsker å splitte kabelen å lage to eller flere sløyfer. Bestilles belysning sammen med Asak belegningsstein, heller, mur eller kantstein, må man også huske å legge til hullboring Ø22mm i samme antall som lamper om man ønsker ferdig boret stein.
Les mer
Pris: 956,00 kr. /stk
- Type: Integrering (inn/ned-felling)
- Effekt: 2W
- Lysstyrke: Medium
- Lysrekkevidde: 3m
- Lysvinkel: 20º
- Lystype: WW (varmt hvitt)

In-lite Flux er den av Ø60mm lampene for inn/ned-felling som gir kraftigst lys. Flux har videre en relativt liten lysvinkel noe som gjør at den får en forholdsvis konsentrert lysstråle. Egner seg på bakgrunn av dette best til montering på bakkenivå for å belyse/fremheve spesielle elementer, som eksepelvis trær, busker, statuer, fasader osv. Kan virke blendende hvis den plasseres slik at man ser direkte på den, bør i så måte rettes bort fra synsfelt. Selve lampen er rund og ringen rundt er i rustfritt stål Ø68mm (Man kan også kjøpe som tilbehør en ring som er Ø60mm om man ønsker å felle lampen helt inn/ned i åpningen). Lyskilde er LED, noe som gjør at lampene har lavt strømforbruk og lang levetid. In lite Flux kan felles inn/ned i betong, naturstein, tre, grus, gress og kan kjøres over.

Lys er viktig, både inne og ute. Få mer glede av hagen og terrassen din, utvid sesongen og opplev hagen på en ny måte i sene kveldstimer. In-lite tilbyr et komplett lyskonsept for utebelysning. Systemet fra er basert på 12 volts lavspentsystem slik at du kan utføre monteringen selv. Vi anbefaler at du leser mer om bruk og montering av in-lite på nettsiden til vår leverandør.

For å ha en komplett pakke behøver man lamper (det antallet man ønsker), transformator 56W (kan ta inntil 52 Hyve 1W lamper), kabel (enten 25m eller 40m) og eventuelt et kabelskjøte om du ønsker å splitte kabelen å lage to sløyfer. Bestilles belysning sammen med Asak mur eller belegningsstein, må man også huske å legge til hullboring Ø60mm i samme antall som lamper man skal ha. Man finner disse tingene finner du under "Tilhørende produkter" se nederst på siden.
Les mer
betongheller

Betongheller

Betongheller kommer i hovedsak med målene 30x30, 40x40 og 50x50. 35x35, 40x20, og 50x25 er også brukt. Vanligste tykkelse er 5cm. Disse er anbefalt brukt til områder uten biltrafikk, gårdsrom, terrasser, hager, parker med mer. For områder det skal kjøres bil på anbefales kjøresterke heller 30x30x7 cm.

Les mer
belegningsstein

Belegningsstein

Betongbelegningsstein kommer i flere varianter, størrelser og farger. Den mest kjente er nok Herregård i fargen gråmix. Andre typer er Parkstein, Borgstein, Relieff, Akershusstein, Kongsgård, Nordic, Garden, Labyrint, Multimix og Basis.

Les mer
brostein

Brostein

Granitt brostein finnes i forskjellige varianter. I hovedsak deler man det i smågatestein (ca. 10x10x10 cm) og storgatestein (ca. 14x20x14 cm). Begge disse er ofte også tilgjengelige i halv høyde, som regel omtalt som halv brostein (ca. 10x10x5 cm) og halv storgatestein (ca. 14x20x7 cm).

Les mer
betongheller

Forskalingsblokk

Mest brukt av betongblokker er det vi kaller for forskalingsblokk. Forskalingsblokker er et praktisk og svært anvennelig alternativ til tradisjonell forskaling og kan brukes til små og store forskalingsprosjekter. Blokkene tørrstables og etterfylles med betong -enkelt og lettvint.

Les mer
elvestein

Natur/Elvestein

Naturstein er et vidt begrep og det finnes veldig mye forskjellig. Natursteinstypene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen. Ofte også omtalt som elvestein. Steinen kommer i forskjellige sorteringer (størrelser).

Les mer
kantstein

Kantstein

Kantstein benyttes til å skille/avgrense plener, blomsterbed, veier, gangstier, fortau, parkeringsområder med mer. Man har i hovedsak to typer kantstein, granitt kantstein og betong kantstein. Granitt kantstein leveres oftes i 8x20, men finnes i mange varianter

Les mer
støttemur

Støttemur

Det finnes et utall varianter av mur. I hovedsak skiller vi mellom betongmur og natursteinsmur. Av betong murer er aktuelle typer, Asak Ministøttemur, Asak Mini Exclusive, Herregårdmur, Kubbemur, Gardstein, Rådhus, Labyrint, Mur Rustic og Mur Classic.

Les mer
singelogpukk

Sand/Pukk/Grus

Pukk, singel, natursingel og hagesingel har et bredt bruksområde. Flere sorteringer (størrelser), farger og typer er tilgjengelige. Settesand (subbus) benyttes som underlag for forskjellige typer steindekker.

Les mer
ferdigplen

Ferdigplen

Ferdigplen er plen som vi leverer til deg ferdig grodd og behandlet. Ferdigplenprodusenten har på forhånd gjort den tunge jobben for deg med å tromle, gjødsle og vanne. Gresset er produsert på store arealer med gode vekstforhold.

Les mer
marktegl

Marktegl

Marktegl blir fremstilt av leire og brennes ved meget høy tempratur. Dette gir lang holdbarhet, slitestyrke og forstsikkerhet. Ved å blande inn forskjellige stoffer i leiren og brenne den, får man forskjellige farger og fargespill i belegget.

Les mer
granitt

Granitt

Granitt er en massiv bergart. Innenfor steinprodukter er granitt mye brukt til brostein, kantstein, trappetrinn, heller og murblokk. Felles for disse produktene i granitt er at de er svært standhaftige og har en enorm slitestyrke.

Les mer
drenering

Drenering

Mange vil i forbindelse med sitt uteområde ha behov for en form for drenering. Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. Overflate drenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser.

Les mer