Utebelysning

Handle direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig. Våre produkter er enkle å sette opp, slik at du raskt får ett solid og vakkert resultat.

Inspirasjon
Vi har samlet alle lysproduktene i vårt sortement i en enkelt 3D verktøy. Dette verktøyet gir deg mulighet til å teste typene i ett utemiljø
Gjør det selv!
1. Tegn en skisse av hagen
Tegn hagen din opp i en skisse og før opp målene. Med denne kan du enkelt lage en plan for utførelse av belysningen.

2. Velg hvilke elementer skal belyses
Tenk over hva som trenger lys og hva som ser best ut med litt ekstra lys. Ta utgangspunkt i det som er praktisk å belyse først, og tilpass spennende detaljbelysning som du vil.

3. Velg hvilken lysstyrke elementene skal ha
Produktene er markert med lysstyrke: Small, Medium og Large.

4. Planlegg lysretning
Marker på tegningen hvilken lysretning du ønsker å ha.

5. Velg produkter
Når skissen din er ferdig kan du, etter å ha valgt fylke, se over produktene i vårt utvalg og enkelt velge riktig belysning etter behov. Husk å ta en ekstra sjekk på at målene for lyslengde og lysretning er korrekte, og tenk på hvilken lyskilde og lysfarge du vil ha.

Til nettbutikk

Velg avdeling, for å se utvalg og priser for ditt bosted
pil
Bergen, Askøy, Os, Arna
pil
Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
pil

Oslo/Akershus

Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
pil
Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
pil
Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil
Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
pil
Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
pil
Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
pil
Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil
Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
pil
Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
pil
Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal
Lysstyrke
Våre forskjellige utelys er kategorisert i lysstyrkene small, medium og large:

Small: Lav intensitet, rekkevidde til 1,5 meter.
Passer til markering av gangsti, lav mur osv

Medium: Middels intensitet, rekkevidde mellom 1,5 meter til 3 meter.
Passer til belysning av mindre trær, busker, murer osv.

Large: Høy intensitet, rekkevidde over 3 meter.
Passer til belysning av større busker og trær.

Vegglamper

Veggmontert belysning kan gi hagen, oppkjørselen, terrassen eller balkongen en helt ny dimensjon. Disse produktene lyser ikke bare opp hverdagen, men de tilfører også økt sikkerhet. Lampene kan monteres på husvegggen, garasjen, på mur med mer. Ved å for eksempel montere flere armaturer på rad på et gjerde, kan du forvandle et nøytralt og kjedelig område til noe helt spesielt.

Innfelt belysning

En innfelt lyskilde er perfekt for montering i murvegg, belegningsstein eller terrasse. Disse solide produktene kan inn-/nedfelles i harde materiale som betong og naturstein, og i treprodukter. Innfelt belysning brukes ofte for å markere veggen, og passer bra med relativt lav lysstyrke. Dersom hensikten er å lyse opp området rundt veggen, kan moderat eller sterk lysstyrke brukes.

Spot

Med en spot kan du lyse opp detaljer du syns fortjener ekstra oppmerksomhet i utemiljøet. I hagen kan det være en busk eller et tre du vil vise frem - velg lampe og lysstyrke ut fra størrelsen på det du vil lyse opp.

Frittstående lamper

Frittstående lamper plasseres rett i bakken som en søyle, og er en utrolig fleksibel løsning dersom du har en stor hage eller uteplass. Praktiske bruksområder er inngangspartier, langs oppkjørselen, eller gangveier og stier. Lampene har et moderne design og er konstruert i holdbart rustfritt stål.

Utebelysning

Steinhandel.no har alt du trenger for å sette opp belysning på uteområdet ditt. Vårt utvalg av produkter for utebelysning inkluderer lamper, spotter og innfelte løsninger - alt du trenger til å lyse opp høstmørket!

Riktig bruk av utebelysning kan løfte opp et mørkt og utrivelig uteområde til et hyggelig og lunt sted for sene utekvelder før temperaturen faller. Du kan lyse opp praktelementer i hagen din eller bare gjøre en mørk passasje tryggere - både estetisk og praktisk utebelysning burde kombineres. Spesielt gårdsplassen har god nytte av våre utebelysningsprodukter, så du kan unngå små uhell ved parkering eller bare å slippe å sparke tåa i terskelen for tiende gang når du skal ut med søpla.

Vi fører utebelysning fra in-lite, et anerkjent nederlandsk merke som leverer lamper av høy kvalitet. Systemene for utebelysning er basert på 12 V LED-lys, og kan monteres av hvem som helst, uten profesjonell hjelp (230 V-systemer krever at du benytter deg av en autorisert elektriker). Du trenger kun å koble til en transformator med lyssensor ved nærmeste stikkontakt og strekke den holdbare kabelsløyfen dit du skal plassere lyset. Kabelen tåler å ligge i jord, sand, fylling bak mur, etc., og du trenger ikke isolere eller legge den i rør. Kabelsløyfen kan deles opp for å tilpasses akkurat den planløsningen du vil ha, og lampene kobles direkte på kabelen ved hjelp av en hurtigkobling. Er det behov for å forlenge avstanden mellom kabelen og lysene er det bare å benytte seg av en forlengelseskabel som selges i 1 meter og 3 meters lengder. En fleksibel og enkel løsning som passer for alle, uansett ferdighetsnivå.

Lampene som hører til systemet er delt inn i fire utebelysning kategorier: Inn/nedfelling (integrated), spotter (spot), frittstående (solitary) og vegg (wall). Alle lampekategoriene fra In-Lite kan brukes med samme transformator, tilkobling og kabel, slik at du kan kombinere lampetyper dersom dette er ønskelig. I vår nettbutikk tilbyr vi et stort utvalg utebelysningsprodukter og andre lysprodukter fra blant annet in-lite.

In-lite Hyve 60

- Type: Integrering (inn/ned-felling)
- Effekt: 1W
- Lysstyrke: Small
- Lysrekkevidde: 1m
- Lysvinkel: 75º
- Lystype: WW (varmt hvitt)

In-lite Hyve er vår mest solgte lampe for integrering (innfelling/nedfelling). Rund armatur med en elegant ring Ø68mm i rustfritt stål (man kan også kjøpe som tilbehør en ring som er Ø60mm om man ønsker å felle lampen helt inn/ned i åpningen). Lyskilde er LED, noe som gjør at lampene har lavt strømforbruk og lang levetid. Effekten pluss linsen som benyttes gjør at Hyve gir greit med lys, samtidig som den ikke virker blendende. På mange måter en "ja takk begge deler" lampe som markerer og er dekorativ samtidig som den ti...

In-lite Blink Silver

- Type: Veggmontering
- Effekt: 1,5W
- Lysstyrke: Medium
- Lysrekkevidde: 1,5m
- Lysvinkel: 77º
- Lystype: WW (varmt hvitt)

In-lite Blink er en lampe for montering på ulike typer vegger. Det kan være husvegg, levegg, mur, med mer. Veggbelysning gir en fin stemning, samtidig som det er praktisk. Et lys ved døren, ved gjerdet eller ved trappen forenkler hverdagen og øker sikkerheten. De konsentrerte lysstrålene den avgir er ideelle hvis man ønsker å gjøre et sted mer oversiktlig. Ved eksempelvis å plassere flere armaturer på rad på et gjerde kan man forvandle et nøytralt sted til noe mer spesielt. Blink lampen leveres i utgangspunktet i fargen sølv (Al...

In-lite Cubid Silver

- Type: Veggmontering
- Effekt: 0,5W
- Lysstyrke: Small
- Lysrekkevidde: 1m
- Lysvinkel: 84º
- Lystype: WW (varmt hvitt)

In-lite Cubid for en lampe for veggmontering. Lampen har kubeform og er i aluminium. Gir relativt beskjedent lys (0,5W), og er i så måte best egnet som såkalt stemningslys. Veggbelysning kan gi din hage, oppkjørsel, terrasse eller balkong en ny dimensjon. Et lys ved døren, ved gjerdet eller ved trappen forenkler hverdagen og øker sikkerheten. Cubid leveres i aluminium og passer de fleste fasader. Ved eksempelvis å plassere flere armaturer på rad på et gjerde kan man forvandle et nøytralt sted til noe mer spesielt.

Cubid b...

In-lite Hyve 22 RVS

- Type: Integrering (inn/ned-felling)
- Effekt: 0,25W
- Lysstyrke: Small
- Lysrekkevidde: 0,5m
- Lystype: WW (varmt hvitt)

Hyve 22 RVS er en liten lampe for inn/ned-felling. Selve lampen er Ø22mm, mens ringen (kappen) rundt som er i rustfritt stål måler Ø28mm. Hyve 22 RVS er utstyrt med samme type linse som Hyve 60. Lampen har en relativt beskjeden lysstyrke, men egner seg godt der hensikten først og fremst er å markere. Hyve 22 RVS minner mye om Fusion 22, men på grunn av linsen gir den noe mer lys enn Fusion selv om begge har en effekt på 0,25W. Bruksområder kan være nedfelling i steindekker, terrasser eller innfelling i mur, trapp med mer. For lamper felt...

In-lite Hyve 22

- Type: Integrering (inn/ned-felling)
- Effekt: 0,25W
- Lysstyrke: Small
- Lysrekkevidde: 0,5m
- Lystype: WW (varmt hvitt)

Hyve 22 er en liten lampe for inn/ned-felling. Lampen har en diameter på bare 22mm, har ingen ring/krans (slik som Hyve 22 RVS) og kan i så måte felles helt inn. Dette gjør den nesten usynlig på dagen. Hyve 22 er utstyrt med samme type linse som Hyve 60. Lampen har en relativt beskjeden lysstyrke, men egner seg godt der hensikten først og fremst er å markere. Hyve 22 minner mye om Fusion 22, men på grunn av linsen oppleves lyset som noe sterkere enn på Fusion selv om begge har en effekt på 0,25W. Bruksområder kan være nedfelling i trapp,...

In-lite Fusion 60

- Type: Integrering (inn/ned-felling)
- Effekt: 1W
- Lysstyrke: Small
- Lysrekkevidde: 0,5m
- Lysrekkevidde: 108º
- Lystype: WW (varmt hvitt)

In-lite Fusion er et rundt armatur med en ring i rustfritt stål Ø68mm. Man kan også kjøpe som tilbehør en ring som er Ø60mm om man ønsker å felle lampen helt inn/ned i åpningen. Bildene viser eksempler på begge typer ring. Lampen er beregnet for ned/inn-felling. Fusion er utstyrt med et melkehvitt glass, noe som gir en relativt dus og jevn lyseffekt. Lyset spres også forholdvis mye og er ikke konsentrert i en stråle. Er i så måte best egnet der det først og fremst er ønskelig å markere (er det ønskelig med mer l...

In-lite Wedge Silver

- Type: Veggmontering
- Farge lampe: Sølv (Alu. Rose Silver)
- Effekt: 1,5W
- Lysstyrke: Medium
- Lysrekkevidde: 1,5m
- Lysvinkel: 58/88°
- Lystype: WW (varmt hvitt)

In-lite Wedge er en lampe laget for veggmontering. Den kan eksempelvis monteres på en husvegg, et gjerde eller en mur. Veggbelysning er fint samtidig som det er svært praktisk. Et lys ved døren, ved gjerdet eller ved trappen forenkler hverdagen og øker sikkerheten. Wedge kommer i fargen Aluminium Rose Silver, en nøytral og grei farge som passer de fleste fasader. Wedge har en forholdsvis konsentrert lysstråle hvilket er gunstig hvis man ønsker å gjøre et sted mer oversiktlig. Ønsker ...

In-lite Fusion 22 RVS

- Type: Integrering (inn/ned-felling)
- Effekt: 0,25W
- Lysstyrke: Small
- Lysrekkevidde: 0,35m
- Lystype: WW (varmt hvitt)

Fusion 22 RVS er lik Fusion 22, men den har en større ring/kappe i rustfritt stål (Ø28mm). Dette gjør armaturen noe mer synlig i dagslys. Lampen er beregnet for ned/inn-felling. Fusion er utstyrt med et melkehvitt glass, noe som gir en relativt dus og jevn lyseffekt. Fusion 22 RVS er definitivt best egnet der det hensikten er å markere, når lampen i seg selv gir beskjedent lys. Kan for eksempel benyttes til nedfelling i steindekker, eksempelvis en gårdsplass eller en terrasse eller innfelling i mur eller trapp. For lamper felt ned i bak...