Utebelysning

Handle direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig. Våre produkter er enkle å sette opp, slik at du raskt får ett solid og vakkert resultat.

Inspirasjon

Vi har samlet alle lysproduktene i vårt sortement i en enkelt 3D verktøy. Dette verktøyet gir deg mulighet til å teste typene i ett utemiljø

I inspirasjonsverktøyet ser du også priser og informasjon om hvert enkelt produkt.

Gå til inspirasjonsverktøyet

utebelysning

Gjør det selv!

1. Tegn en skisse av hagen
Tegn hagen din opp i en skisse og før opp målene. Med denne kan du enkelt lage en plan for utførelse av belysningen.

2. Velg hvilke elementer skal belyses
Tenk over hva som trenger lys og hva som ser best ut med litt ekstra lys. Ta utgangspunkt i det som er praktisk å belyse først, og tilpass spennende detaljbelysning som du vil.

3. Velg hvilken lysstyrke elementene skal ha
Produktene er markert med lysstyrke: Small, Medium og Large.

4. Planlegg lysretning
Marker på tegningen hvilken lysretning du ønsker å ha.

5. Velg produkter
Når skissen din er ferdig kan du, etter å ha valgt fylke, se over produktene i vårt utvalg og enkelt velge riktig belysning etter behov. Husk å ta en ekstra sjekk på at målene for lyslengde og lysretning er korrekte, og tenk på hvilken lyskilde og lysfarge du vil ha.

Lysstyrke

Våre forskjellige utelys er kategorisert i lysstyrkene small, medium og large:

Small: Lav intensitet, rekkevidde til 1,5 meter.
Passer til markering av gangsti, lav mur osv

Medium: Middels intensitet, rekkevidde mellom 1,5 meter til 3 meter.
Passer til belysning av mindre trær, busker, murer osv.

Large: Høy intensitet, rekkevidde over 3 meter.
Passer til belysning av større busker og trær.
utebelysning_2
utebelysning_13

Vegglamper

Veggmontert belysning kan gi hagen, oppkjørselen, terrassen eller balkongen en helt ny dimensjon. Disse produktene lyser ikke bare opp hverdagen, men de tilfører også økt sikkerhet. Lampene kan monteres på husvegggen, garasjen, på mur med mer. Ved å for eksempel montere flere armaturer på rad på et gjerde, kan du forvandle et nøytralt og kjedelig område til noe helt spesielt.
utebelysning_12

Innfelt belysning

En innfelt lyskilde er perfekt for montering i murvegg, belegningsstein eller terrasse. Disse solide produktene kan inn-/nedfelles i harde materiale som betong og naturstein, og i treprodukter. Innfelt belysning brukes ofte for å markere veggen, og passer bra med relativt lav lysstyrke. Dersom hensikten er å lyse opp området rundt veggen, kan moderat eller sterk lysstyrke brukes.
utebelysning_11

Spot

Med en spot kan du lyse opp detaljer du syns fortjener ekstra oppmerksomhet i utemiljøet. I hagen kan det være en busk eller et tre du vil vise frem - velg lampe og lysstyrke ut fra størrelsen på det du vil lyse opp.
utebelysning_10

Frittstående lamper

Frittstående lamper plasseres rett i bakken som en søyle, og er en utrolig fleksibel løsning dersom du har en stor hage eller uteplass. Praktiske bruksområder er inngangspartier, langs oppkjørselen, eller gangveier og stier. Lampene har et moderne design og er konstruert i holdbart rustfritt stål.

Utebelysning

Steinhandel.no har alt du trenger for å sette opp belysning på uteområdet ditt. Vårt utvalg av produkter for utebelysning inkluderer lamper, spotter og innfelte løsninger - alt du trenger til å lyse opp høstmørket!

Riktig bruk av utebelysning kan løfte opp et mørkt og utrivelig uteområde til et hyggelig og lunt sted for sene utekvelder før temperaturen faller. Du kan lyse opp praktelementer i hagen din eller bare gjøre en mørk passasje tryggere - både estetisk og praktisk utebelysning burde kombineres. Spesielt gårdsplassen har god nytte av våre utebelysningsprodukter, så du kan unngå små uhell ved parkering eller bare å slippe å sparke tåa i terskelen for tiende gang når du skal ut med søpla.

Vi fører utebelysning fra in-lite, et anerkjent nederlandsk merke som leverer lamper av høy kvalitet. Systemene for utebelysning er basert på 12 V LED-lys, og kan monteres av hvem som helst, uten profesjonell hjelp (230 V-systemer krever at du benytter deg av en autorisert elektriker). Du trenger kun å koble til en transformator med lyssensor ved nærmeste stikkontakt og strekke den holdbare kabelsløyfen dit du skal plassere lyset. Kabelen tåler å ligge i jord, sand, fylling bak mur, etc., og du trenger ikke isolere eller legge den i rør. Kabelsløyfen kan deles opp for å tilpasses akkurat den planløsningen du vil ha, og lampene kobles direkte på kabelen ved hjelp av en hurtigkobling. Er det behov for å forlenge avstanden mellom kabelen og lysene er det bare å benytte seg av en forlengelseskabel som selges i 1 meter og 3 meters lengder. En fleksibel og enkel løsning som passer for alle, uansett ferdighetsnivå.

Lampene som hører til systemet er delt inn i fire utebelysning kategorier: Inn/nedfelling (integrated), spotter (spot), frittstående (solitary) og vegg (wall). Alle lampekategoriene fra In-Lite kan brukes med samme transformator, tilkobling og kabel, slik at du kan kombinere lampetyper dersom dette er ønskelig. I vår nettbutikk tilbyr vi et stort utvalg utebelysningsprodukter og andre lysprodukter fra blant annet in-lite.

Velg lokasjon
for å se utvalg og priser for ditt bosted
Oslo/Akershus
Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
Buskerud
Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
Agder
Kristiansand, Mandal, Arendal, Grimstad
Rogaland
Stavanger, Sandnes, Bryne, Egersund, Haugesund
Hordaland
Bergen, Askøy, Os, Arna
Trøndelag
Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
Østfold
Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
Vestfold og Telemark
Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
Innlandet
Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Elverum, Kongsvinger
 
 
 
Handlekurv