Elvestein

Handle direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig. Våre produkter er enkle å legge, slik at du raskt får ett solid og vakkert resultat.
Hovedformål
Normalt brukes elvestein som pyntestein til bed, langs husveggen og rundt busker og trær. Det som er genialt med denne dekorative typen er at en unngår mye vedlikehold i hagen over tid.

Gå til nettbutikk

Gjør det selv!
Å legge elvestein er veldig enkelt. Vi pakker elvestein i storsekker og vi kan levere med kranbil. Kranbilen som har en rekkevidde på 7-8 meter kan dermed i de fleste tilfeller sette storsekken der du ønsker slik at du unngår å flytte steinen selv.
Fremgangsmåten er veldig enkel. Legg først en fiberduk for å skille eksisterende masse, så legger du steinen oppå fiberduken enten med hånd eller spade.


Til nettbutikk

Velg avdeling, for å se utvalg og priser for ditt bosted
pil
Bergen, Askøy, Os, Arna
pil
Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
pil

Oslo/Akershus

Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
pil
Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
pil
Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil
Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
pil
Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
pil
Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
pil
Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil
Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
pil
Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
pil
Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal
Beregn mengde!
For hvert enkelt elvestein produkt har vi en mengdekalkulator som ligger under prisinformasjon til høyre på produktsiden. Her taster du inn antall kvadratmeter du ønsker å dekke, så vil kalkulatoren beregne antall tonn du trenger.
Når det gjelder dybde / tykkelse så har vi lagt inn anbefalt antall centimeter i kalkulatoren, men denne kan du endre til ønsket dybde / tykkelse ved behov.

Gå til nettbutikk

Elvestein

Dette er et vidt begrep og det finnes veldig mye forskjellig. Typene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen. Steinen kommer i forskjellige sorteringer (størrelser) og egner seg godt som pyntstein langs grunnmurer, i blomsterbed, rundt trær og mye mer. Den kreative hageeier finner utallige bruksområder for denne typen.

Elvestein blir ofte også omtalt som rullestein. Grunne er en at denne typen er kule/egg formet stein som har fått sin form fra havets bevegelser. Rullestein dannes flere steder i Norge, både på Østlandet, Vestlandet og i Sør-Norge

Vi forhandler elvestein i de fleste fylker i landet av god kvalitet og gunstige priser. Vi kan frakte varene direkte til deg og det er også mulig å hente varene selv.

Elvestein 10-20cm  i Storsekk

Elvestein 10-20cm i Storsekk

Kjært barn har mange navn. stein, kulestein, rullestein fjærestein og naturstein. Det finnes nok også flere andre navn på disse steinene. Vi har valgt å kalle det stein. Dette er sortering 60-120+ mm. Erfaringsmessig ligger det meste av steinen da i størrelsen 10-20 cm (noe avvik må man regne med). Steinene er i hovedsak runde i formen og relativt glat...

Elvestein 2-10cm i Storsekk

Elvestein 2-10cm i Storsekk

Kjært barn har mange navn. stein, kulestein, rullestein fjærestein og naturstein. Det finnes nok også flere andre navn på disse steinene. Vi har valgt å kalle det stein. Dette er sortering 24-60+ mm. Erfaringsmessig ligger det meste av steinen da i størrelsen 2-10 cm (noe avvik må man regne med). Steinene er i hovedsak runde i formen og relativt glatte i overfalten. Noen steiner med uregelmessig f...
Elvestein 15-60cm i storsekk

Elvestein 15-60cm i storsekk

Dette er vår største sortering av dekorstein (se bilder for størrelses sammenligning med mindre stein). Fraksjonen er 100-400+ mm, og erfaringsmessig ligger de fleste stein da i størrelse 15-60 cm (noe variasjon må man påregne). Vær obs på at dette er relativt stor stein. Man håndterer de greit for hånd, men de største kan være ganske tunge. Steinen blir sortert ut av samme masse som de andre elve...
Elvesingel 16-24 mm Storsekk

Elvesingel 16-24 mm Storsekk

Flott norsk elvesingel i fraksjon 16/24. Dette er i så måte den minste sorteringen vi har i denne kategorien dekorstein. Den kan som de større "søsknene" benyttes som dekormateriale i blomsterbed, langs husvegger, mellom tråkkheller osv. Denne kan imidlertid også benyttes i gangstier og andre arealer for gangtrafikk, når steinen ikke er større enn at det er helt OK å gå på. Singelen har som man ka...