Elvestein

Handle direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig. Våre produkter er enkle å legge, slik at du raskt får ett solid og vakkert resultat.

Hovedformål

Normalt brukes elvestein som pyntestein til bed, langs husveggen og rundt busker og trær. Det som er genialt med denne dekorative typen er at en unngår mye vedlikehold i hagen over tid. F.eks bark må etterfylles hvert år, mens denne steinen er "evigvarende" og ligger stabilt. Like fin år etter år.

Gå til nettbutikk

Gjør det selv!

Å legge elvestein er veldig enkelt. Vi pakker elvestein i storsekker og vi kan levere med kranbil. Kranbilen som har en rekkevidde på 7-8 meter kan dermed i de fleste tilfeller sette storsekken der du ønsker slik at du unngår å flytte steinen selv.

Fremgangsmåten er veldig enkel. Legg først en fiberduk for å skille eksisterende masse, så legger du steinen oppå fiberduken enten med hånd eller spade.

Beregn mengde!

For hvert enkelt elvestein produkt har vi en mengdekalkulator som ligger under prisinformasjon til høyre på produktsiden. Her taster du inn antall kvadratmeter du ønsker å dekke, så vil kalkulatoren beregne antall tonn du trenger.

Når det gjelder dybde / tykkelse så har vi lagt inn anbefalt antall centimeter i kalkulatoren, men denne kan du endre til ønsket dybde / tykkelse ved behov.

Gå til nettbutikk

elvestein

Elvestein

Dette er et vidt begrep og det finnes veldig mye forskjellig. Typene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen. Steinen kommer i forskjellige sorteringer (størrelser) og egner seg godt som pyntstein langs grunnmurer, i blomsterbed, rundt trær og mye mer. Den kreative hageeier finner utallige bruksområder for denne typen.

Elvestein blir ofte også omtalt som rullestein. Grunne er en at denne typen er kule/egg formet stein som har fått sin form fra havets bevegelser. Rullestein dannes flere steder i Norge, både på Østlandet, Vestlandet og i Sør-Norge

Vi forhandler elvestein i de fleste fylker i landet av god kvalitet og gunstige priser. Vi kan frakte varene direkte til deg og det er også mulig å hente varene selv.

Velg lokasjon
for å se utvalg og priser for ditt bosted
Hordaland
Bergen, Askøy, Os, Arna
Trøndelag
Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
Oslo/Akershus
Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
Østfold
Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
Rogaland
Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
Vestfold
Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
Oppland
Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
Telemark
Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
Vest-Agder
Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
Aust-Agder
Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
Buskerud
Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
Hedmark
Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal
 
 
 
Handlekurv