Betalingsinformasjon

Tilbake til kundesenteret

Om våre betalingsløsninger:
Steinhandel.no har valgt å gi kunder som ønsker det muligheten til å betale via vanlig forskuddsfaktura. Dette er en betalingsløsning som det ikke finnes noen form for kostnad eller gebyr ved å benytte. Alle andre betalingsløsninger (kredittkort, ekstern fakturapartner med mer) har en kostnad/gebyr ved benyttelse (som regel 2-4 prosent av omsatt beløp). Kostnaden er ofte skjult for kunden (innbakt i prisen på produktet), men hadde vi valgt å legge opp til en slik type betalingsløsning, hadde vi samtidig vært nødt for å øke prisene tilsvarende.

Samtidig har vi forståelse for de kunder som ikke ønsker å foreta forskuddsbetaling. Vi har derfor lagt opp alternative betalingsløsninger (Kredittkort, Santander Consumer Bank og PayEx/Finn Betalingsgaranti, se under) på beløper over kr. 2000,-. På den måten kan kunder som ønsker å betale etter at varene er mottatt, eller av andre årsaker ønsker å utsette eller dele opp betalingen velge å gjøre det.

Vi mener på denne måten at vi gir våre kunder muligheten til å velge hva de selv mener er best.

Våre betalingsløsninger

Forskuddsfaktura (Tilgjengelig for alle beløp)
Etter fullført bestilling mottar våre kunder en e-post med faktura og ordrebekreftelse. Faktura betales forskuddsvis via vanlig nettbank. Straks betaling er registrert settes ordren i bestilling (nettbank oppdateres fire ganger daglig). Send gjerne en betalingsbekreftelse til post@steinhandel.no (kopi av kvittering fra din nettbank). Vi kan da effektuere ordren før betaling er registrert i vår nettbank.

Kredittkort
Benyttes hvis du ønsker å betale med visa eller master kort. Gebyr er 1.25% av totalsummen på ordren.

Santander Consumer Bank betalingsutsettelse eller månedlig betaling
(Tilgjengelig for beløp mellom kr. 2000,- og 50000,-)
Med Handlekonto får du friheten til å velge hvordan du vil betale. Du kan for eksempel velge å utsette betalingen til 4 måneder etter at du har mottatt varene for kr. 275,- eller du kan dele opp betalingen i måndelige beløp. Handlekonto tilbys via Santander Consumer Bank og kredittvurdering gjøres automatisk ved søknad. Les mer om finansiering gjennom Santander Consumer Bank her

PayEx / FINN Betalingsgranti (Tilgjengelig for beløp over 50000,-)
Vi tilbyr PayEx /FINN Betalingsgaranti for de kunder som ikke ønsker å foreta forskuddsbetaling. Steinhandel.no er Finn Partner og har tilgang på denne betalingsløsningen gjennom dette samarbeidet. PayEx / Finn Betalingsgaranti er en tredjepart som først tar imot betaling fra kjøper og holder på disse mens selger sender varen. Når kjøper har mottatt varene i henhold til avtale, betales pengene ut til selgeren. Det gir sikkerhet både for selger og kjøper, slik at begge parter har like rettigheter.

Gi en tilbakemelding til post@steinhandel.no om du ønsker å benytte denne betalingsløsningen. Prosess initieres ved utsendelse av e-post fra Steinhandel.no. Ordren effektueres straks Steinhandel.no mottar melding om at betaling er registrert hos Payex. Erfaringsmessig må man beregne en +/- 3 dager på denne prosessen. For generell info om PayEx, vennligst se: http://mypayex.no/escrow/info-finn.htm

Kostnad ved å benytte PayEx se: https://escrow.payex.com/Fee.aspx?Account=16477036&Client=Buyer

Eventuelle spørsmål til betalingsprosessen kan rettes til:

Morten Forgaard
E-post: morten@steinhandel.no