Betalingsinformasjon

Steinhandel.no

Oslo
Trenger du hjelp
Her finner du svar på det meste, ikke nøl med å ta kontakt dersom du trenger mer info.
Betaling og finansiering
Om våre betalingsløsninger:

Steinhandel.no har valgt å gi kunder som ønsker det muligheten til å betale via vanlig forskuddsfaktura. Dette er en betalingsløsning som det ikke finnes noen form for kostnad eller gebyr ved å benytte. Alle andre betalingsløsninger (kredittkort, ekstern fakturapartner med mer) har en kostnad/gebyr ved benyttelse (som regel 2-4 prosent av omsatt beløp). Kostnaden er ofte skjult for kunden (innbakt i prisen på produktet), men hadde vi valgt å legge opp til en slik type betalingsløsning, hadde vi samtidig vært nødt for å øke prisene tilsvarende.

Samtidig har vi forståelse for de kunder som ikke ønsker å foreta forskuddsbetaling. Vi har derfor lagt opp alternative betalingsløsninger som kredittkort, Vipps og Santander Consumer Bank. På den måten kan kunder som ønsker å betale etter at varene er mottatt, eller av andre årsaker ønsker å utsette eller dele opp betalingen velge å gjøre det.

Vi mener på denne måten at vi gir våre kunder muligheten til å velge hva de selv mener er best.

Forskuddsfaktura (Tilgjengelig for alle beløp)

Etter fullført bestilling mottar våre kunder en e-post med faktura og ordrebekreftelse. Faktura betales forskuddsvis via vanlig nettbank. Straks betaling er registrert settes ordren i bestilling (nettbank oppdateres fire ganger daglig). Send gjerne en betalingsbekreftelse til post@steinhandel.no (kopi av kvittering fra din nettbank). Vi kan da effektuere ordren før betaling er registrert i vår nettbank.

Vipps og kortbetaling (tilgjengelig for alle beløp)

Benyttes hvis du ønsker å betale med visa eller master kort. Gebyr er 1.25% av totalsummen på ordren. Trekk av kort gjøres når varen er klar til henting eller når transport av varen er bestilt.

Santander Consumer Bank, betalingsutsettelse eller månedlig betaling (tilgjengelig for for beløp mellom kr. 2.000,- og 50.000,-)

Med Handlekonto får du friheten til å velge hvordan du vil betale. Du kan for eksempel velge å utsette betalingen til 4 måneder etter at du har mottatt varene for kr. 299,- eller du kan dele opp betalingen i månedlige beløp. Handlekonto tilbys via Santander Consumer Bank og kredittvurdering gjøres automatisk ved søknad.

Les mer om finansiering gjennom Santander Consumer Bank her

For eventuelle spørsmål rundt betalingsprosess, er det selvsagt bare å ta kontakt.

Steinhandel AS

Tlf: 4751 8000

E-post: post@steinhandel.no