Betongheller

Handle direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig. Våre produkter er enkle å legge selv, slik at du raskt får ett solid og vakkert resultat.
Inspirasjon
Vi har samlet alle betonghellene i vårt sortement i en enkel bildeviser. Bildeviseren viser høyoppløselige bilder slik at du får ett godt inntrykk av de forskjellige betonghellene.

Gå til inspirasjonsverktøyet

Gjør det selv!
Å legge betongheller selv trenger ikke å være allverdens komplisert. Alle typene vi har i vårt sortement følger samme prinsipp og har en enkel beskrivelse.
Fremgangsmåten i korte trekk er at en må først dekke med ett bærelag på 10-15 cm for gangareal, 15-30 cm for trafikkareal. Så fylles det med ett settelag på 3-5 cm før man komprimerer og avretter massene. Hellene legges så på underlaget og så kostes fugemasse i fugene.

Gå til leggeanvisning

Til nettbutikk

Velg avdeling, for å se utvalg og priser for ditt bosted
pil
Bergen, Askøy, Os, Arna
pil
Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
pil

Oslo/Akershus

Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
pil
Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
pil
Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil
Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
pil
Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
pil
Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
pil
Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil
Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
pil
Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
pil
Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal

Betongheller

Betongheller kommer i hovedsak med målene 30x30, 40x40 og 50x50. 35x35, 40x20, og 50x25 er også brukt. Vanligste tykkelse er 5cm. Disse er anbefalt brukt til områder uten biltrafikk, gårdsrom, terrasser, hager, parker med mer. For områder det skal kjøres bil på anbefales kjøresterke betongheller 30x30x7 cm. Grå slett betongheller er hva de fleste forbinder med heller. De siste årene er det imidlertid kommet diverse 2-sjikts betongheller. Disse har en grov sterk betong i bunn og en finere betong i toppen, som gir tettere overflate og en lekker finish.

Betongheller og steinheller går fort å legge på grunn av den store overflaten. Det er også populært å kombinere betongheller med eksempelvis granitt brostein. Den jevne overflaten til steinheller gjør at bord og stoler står stabilt, mens den ru overflaten til brostein gir liv til steindekket. Det finnes også diverse heller i granitt. 30x70 og 30x30 er eksempler på dette.

I vår nettbutikk har vi steinheller til salgs i både granitt og betong til ditt uteområdet.