bytt_avdeling
customer_center
basket
0
anchor    Velg fylke for å finne produkter og priser

Marktegl

Marktegl blir fremstilt av leire og brennes ved meget høy tempratur. Dette gir lang holdbarhet, slitestyrke og forstsikkerhet. Ved å blande inn forskjellige stoffer i leiren og brenne den, får man forskjellige farger og fargespill i belegget. Marktegl har stort sette samme bruksområde som betong belegningsstein. Settes i sand, og fuges enten med sand eller andre egnede fugemidler. Teglstein kan settes i for eksempel halvforband eller i fiskebeinsmønster.

Marktegl er dobbelt så sterk som betong. Den har svært lavt vannoppsug og dette gjør den meget enkel i forhold til renhold. Eksempelvis vil ikke en oljeflekk trekke ned i dekket slik det vil gjøre i betong, men enkelt kunne spyles vekk uten å etterlate seg varige spor. Det vil være minimalt med slitasje på marktegl og den holder seg mer eller mindre lik i svært lang tid. Lite vedlikehold, men noe etterfylling av sand i fugene må påregnes.
marktegl

VELG AVDELING

for å se utvalg og priser for ditt bosted


pil

Rogaland

Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil

Vest-Agder

Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil

Aust-Agder

Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
betongheller

Betongheller

Betongheller kommer i hovedsak med målene 30x30, 40x40 og 50x50. 35x35, 40x20, og 50x25 er også brukt. Vanligste tykkelse er 5cm. Disse er anbefalt brukt til områder uten biltrafikk, gårdsrom, terrasser, hager, parker med mer. For områder det skal kjøres bil på anbefales kjøresterke heller 30x30x7 cm.

Les mer
belegningsstein

Belegningsstein

Betongbelegningsstein kommer i flere varianter, størrelser og farger. Den mest kjente er nok Herregård i fargen gråmix. Andre typer er Parkstein, Borgstein, Relieff, Akershusstein, Kongsgård, Nordic, Garden, Labyrint, Multimix og Basis.

Les mer
brostein

Brostein

Granitt brostein finnes i forskjellige varianter. I hovedsak deler man det i smågatestein (ca. 10x10x10 cm) og storgatestein (ca. 14x20x14 cm). Begge disse er ofte også tilgjengelige i halv høyde, som regel omtalt som halv brostein (ca. 10x10x5 cm) og halv storgatestein (ca. 14x20x7 cm).

Les mer
betongheller

Forskalingsblokk

Mest brukt av betongblokker er det vi kaller for forskalingsblokk. Forskalingsblokker er et praktisk og svært anvennelig alternativ til tradisjonell forskaling og kan brukes til små og store forskalingsprosjekter. Blokkene tørrstables og etterfylles med betong -enkelt og lettvint.

Les mer
elvestein

Natur/Elvestein

Naturstein er et vidt begrep og det finnes veldig mye forskjellig. Natursteinstypene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen. Ofte også omtalt som elvestein. Steinen kommer i forskjellige sorteringer (størrelser).

Les mer
kantstein

Kantstein

Kantstein benyttes til å skille/avgrense plener, blomsterbed, veier, gangstier, fortau, parkeringsområder med mer. Man har i hovedsak to typer kantstein, granitt kantstein og betong kantstein. Granitt kantstein leveres oftes i 8x20, men finnes i mange varianter

Les mer
støttemur

Støttemur

Det finnes et utall varianter av mur. I hovedsak skiller vi mellom betongmur og natursteinsmur. Av betong murer er aktuelle typer, Asak Ministøttemur, Asak Mini Exclusive, Herregårdmur, Kubbemur, Gardstein, Rådhus, Labyrint, Mur Rustic og Mur Classic.

Les mer
singelogpukk

Sand/Pukk/Grus

Pukk, singel, natursingel og hagesingel har et bredt bruksområde. Flere sorteringer (størrelser), farger og typer er tilgjengelige. Settesand (subbus) benyttes som underlag for forskjellige typer steindekker.

Les mer
ferdigplen

Ferdigplen

Ferdigplen er plen som vi leverer til deg ferdig grodd og behandlet. Ferdigplenprodusenten har på forhånd gjort den tunge jobben for deg med å tromle, gjødsle og vanne. Gresset er produsert på store arealer med gode vekstforhold.

Les mer
marktegl

Marktegl

Marktegl blir fremstilt av leire og brennes ved meget høy tempratur. Dette gir lang holdbarhet, slitestyrke og forstsikkerhet. Ved å blande inn forskjellige stoffer i leiren og brenne den, får man forskjellige farger og fargespill i belegget.

Les mer
granitt

Granitt

Granitt er en massiv bergart. Innenfor steinprodukter er granitt mye brukt til brostein, kantstein, trappetrinn, heller og murblokk. Felles for disse produktene i granitt er at de er svært standhaftige og har en enorm slitestyrke.

Les mer
drenering

Drenering

Mange vil i forbindelse med sitt uteområde ha behov for en form for drenering. Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. Overflate drenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser.

Les mer
Marktegl Castleyard

Marktegl Castleyard

Blockleys ekte brent marktegl. Marktegl tåler svært godt påkjenninger av trafikk og er derfor godt egnet som steindekke til gårdsrom og oppkjørsler. Kan også brukes til gangstier, kanter mot bed, avslutninger mot annet steindekke. Marktegl er dobbelt så sterkt som betong, og "svetter" ikke slik betongen gjør om vinteren. En annen stor fordel er at olje ikke trekker inn marktegl og man kan derfor tørke vekk oljesøl uten å få en permanent flekk slik du gjør på betongbelegg. Marktegl er ekte brent leire og fargen er gjennomgående noe som betyr at fargen ikke slites bort. Marktegelen leveres med knast og fas. Avstandsknaster gir nøyaktige fuger og hurtig legging. Fas kanter gir bedre styrke. Marktegel leveres på hele paller a 11.56 m². Fargen på Castleyard er en rød/brun-mix.
Marktegl Charcoal

Marktegl Charcoal

Blockleys ekte brent Marktegl. Marktegl tåler svært godt påkjenninger av trafikk og er derfor godt egnet som steindekke til gårdsrom og oppkjørsler. Kan også brukes til gangstier, kanter mot bed, avslutninger mot annet steindekke. Marktegl er dobbelt så sterkt som betong, og "svetter" ikke slik betongen gjør om vinteren. En annen stor fordel er at olje ikke trekker inn marktegl og man kan derfor tørke vekk oljesøl uten å få en permanent flekk slik du gjør på betongbelegg. Marktegl er ekte brent leire og fargen er gjennomgående noe som betyr at fargen ikke slites bort. Marktegelen blir levert med knast og fas. Avstandsknaster gir nøyaktige fuger og hurtig legging. Fas kanter gir bedre styrke. Marktegel leveres på hele paller a 11.56 m². Fargen er mørk brun (nesten svart).