Om Oss

Steinhandel.no

Oslo
Om Oss

Steinhandel.no er et aksjeselskap etablert i januar 2007. Eiere er Anders Forgaard, Morten Forgaard, og Eirik Mæland. Vårt kontor har tilholdssted i Stavanger. Gjennom vår nettbutikk driver vi salg av steinprodukter i det aller meste Sør-Norge (totalt 9 fylker).

Vår nettbutikk er delt inn i fylker. Steinprodukter er tunge og i så måte kostbare å frakte over lengre distanser. De forskjellige fylkene er derfor knyttet opp mot leverandører med lokale lager, så langt det lar seg gjøre. Eksempelvis vil belegningsstein som kjøpes av kunder på Sørlandet bli distribuert ut fra fabrikk i Kristiansand, i Trondheim ut fra fabrikk i Stjørdal, i Stavanger ut fra fabrikk i Sandnes osv. Dette gjør at det er noe forskjell på hvilke produkter vi tilbyr på de forskjellige stedene. Velg ditt fylke og se de produkter og priser som er tilgjengelige der du bor.

Steinhandel.no er Norges største nettbutikk for salg av steinprodukter. Vi tilbyr våre kunder å handle til lave priser, miljøvennlig, hjemmefra og når de selv ønsker.

Velkommen til en hyggelig handel!

Chat

close
Chat er stengt utenfor åpningstider:
Mandag - Fredag 08:00 - 16:00.
Gjerne send oss en e-post til post@steinhandel.no så svarer vi så fort vi kan.
send