Oslo
bytt_avdeling
customer_center
basket
0
anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på dekorstein

Dekorstein

Dekorstein fra Steinhandel.no. Handle dekorstein direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig.
Dekorstein er ett dekorativt og veldig lettvint produkt. Her kreves veldig lite i forbindelse med leggingen / plasseringen av varene. Bruk gjerne fiberduk under steinen slik at en skiller underlaget / massene fra selve steinen i forbindelse med legging.

DEKORSTEIN

Elvestein

Elvestein er ett produkt som produseres i Hønefoss. Dette produktet er dekorativt og blir mye brukt i forbindelse med å dekorere utemiljøet. Vi leverer opptil 4 forskjellige størrelser i hele Sør-Norge. Elvestein har ett fint fargespill mest i gråtoner, men i våt tilstand vil både rød og brun kommer frem.
DEKORSTEIN

Sjøsingel

Sjøsingel er ett produkt som importeres fra Danmark. Egner seg godt som pyntestein i blomsterbed, langs husvegger og gangstier. Her sette kun fantasien begrensninger. Vi leverer sjøsingel i både svart-hvit mix og gulmix i to forskjellige størrelser

Mindre vedlikehold

Dekorstein minsker vedlikeholdet av utemiljøet ditt! De siste årene har mange gått bort fra bruk av bark i blomsterbed, skråninger og gårdsrom til å heller bruke dekorativ rullestein. Bruk av rullestein gjør at en over tid ikke trenger å bruke like mye tid på vedlikehold som ved bruk av bark. Bark krever etterfylling samt at det lett blir ugress i barken over tid. Det som er genialt med dekorstein er at det er like fint mange år etterpå som det var når man la steinen ut. I tillegg blir det mye mindre ugress når dette er gjort skikkelig.

Levering

Vi leverer dekorstein i storsekker / big-bags a 800 kg og 1000 kg. Mest normalt er 1000 kg sekker. Ved å benytte seg av kranbil levering, vil transportørene vi har avtaler med kunne heise varene der du ønsker disse plassert. Det minsker arbeidet kraftig i forbindelse med leggingen av steinen. Vi tilbyr også pallefrakt levering endel steder i Norge. Da vil transportør levere storsekk på palle med jekketralle.
anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på dekorstein

VELG AVDELING

for å se utvalg og priser for ditt bosted


pil

Hordaland

Bergen, Askøy, Os, Arna
pil

Trøndelag

Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
pil

Oslo/Akershus

Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
pil

Østfold

Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
pil

Rogaland

Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil

Vestfold

Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
pil

Oppland

Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
pil

Telemark

Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
pil

Vest-Agder

Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil

Aust-Agder

Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
pil

Buskerud

Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
pil

Hedmark

Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal