Dekorstein

Handle direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig. Våre produkter er enkle å legge, slik at du raskt får ett solid og vakkert resultat.

Hvorfor bruke dekorstein

Normalt brukes dekorstein som pyntestein til bed, langs husveggen og rundt busker og trær. Det som er genialt med denne dekorative typen er at en unngår mye vedlikehold i hagen over tid. F.eks bark må etterfylles hvert år, mens denne steinen er "evigvarende" og ligger stabilt. Like fin år etter år.

Gå til nettbutikk

Hvordan legge dekorstein

Å legge er veldig enkelt. Vi pakker produktene i storsekker og vi kan levere med kranbil. Kranbilen som har en rekkevidde på 7-8 meter kan dermed i de fleste tilfeller sette storsekken der du ønsker slik at du unngår å flytte steinen selv.

Fremgangsmåten er veldig enkel. Legg først en fiberduk for å skille eksisterende masse, så legger du steinen oppå fiberduken enten med hånd eller spade.

Hvordan beregne mengde!

For hvert enkelt produkt har vi en mengdekalkulator som ligger under prisinformasjon til høyre på produktsiden. Her taster du inn antall kvadratmeter du ønsker å dekke, så vil kalkulatoren beregne antall tonn du trenger.

Når det gjelder dybde / tykkelse så har vi lagt inn anbefalt antall centimeter i kalkulatoren, men denne kan du endre til ønsket dybde / tykkelse ved behov.

Gå til nettbutikk

dekorstein

Dekorstein

Dekorstein minsker vedlikeholdet av utemiljøet ditt! De siste årene har mange gått bort fra bruk av bark i blomsterbed, skråninger og gårdsrom til å heller bruke dekorativ rullestein. Bruk av rullestein gjør at en over tid ikke trenger å bruke like mye tid på vedlikehold som ved bruk av bark. Bark krever etterfylling samt at det lett blir ugress i barken over tid. Det som er genialt er at det er like fint mange år etterpå som det var når man la steinen ut. I tillegg blir det mye mindre ugress når dette er gjort skikkelig. Skal du legge dekorstein over der det er jord eller andre masser anbefaler vi at du legger en fiberduk under. Fiberduken forhindrer at massene blir skilt slik at du får skilt massene fra hverandre. Fiberduk vi selger er av god kvalitet og forvitrer ikke over tid som mer rimelig fiberduk gjør. Merk også at steinen innehar god dreneringsevne og i så måte egner seg godt til områder hvor det er av relevans (eksempelvis langs grunnmur, under busker/trær med mer). Vi leverer dekorstein i storsekker / big-bags a 800 kg og 1000 kg. Mest normalt er 1000 kg sekker. Ved å benytte seg av kranbil levering, vil transportørene vi har avtaler med kunne heise varene der du ønsker disse plassert. Merk at standard kranbil har rekkevidde på 7-8 meter fra senter på bilen. Det minsker arbeidet kraftig i forbindelse med leggingen av steinen. Vi tilbyr også pallefrakt levering endel steder i Norge. Da vil transportør levere storsekk på palle med jekketralle. Her må underlaget være fast slik at transportør får av jekketrallen.

Velg lokasjon
for å se utvalg og priser for ditt bosted
Hordaland
Bergen, Askøy, Os, Arna
Trøndelag
Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
Oslo/Akershus
Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
Østfold
Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
Rogaland
Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
Vestfold
Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
Oppland
Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
Telemark
Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
Vest-Agder
Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
Aust-Agder
Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
Buskerud
Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
Hedmark
Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal
 
 
 
Handlekurv