Dekorstein

Handle direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig. Våre produkter er enkle å legge, slik at du raskt får ett solid og vakkert resultat.

Hovedformål
Normalt brukes dekorstein som pyntestein til bed, langs husveggen og rundt busker og trær. Det som er genialt med denne dekorative typen er at en unngår mye vedlikehold i hagen over tid.
TIL NETTBUTIKKEN
Gjør det selv!
Å legge dekorstein er veldig enkelt. Vi pakker dekorstein i storsekker og vi kan levere med kranbil. Kranbilen som har en rekkevidde på 7-8 meter kan dermed i de fleste tilfeller sette storsekken der du ønsker slik at du unngår å flytte steinen selv.
Fremgangsmåten er veldig enkel. Legg først en fiberduk for å skille eksisterende masse, så legger du steinen oppå fiberduken enten med hånd eller spade.

Til nettbutikk

Velg avdeling, for å se utvalg og priser for ditt bosted
pil

Hordaland

Bergen, Askøy, Os, Arna
pil

Trøndelag

Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
pil

Oslo/Akershus

Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
pil

Østfold

Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
pil

Rogaland

Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil

Vestfold

Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
pil

Oppland

Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
pil

Telemark

Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
pil

Vest-Agder

Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil

Aust-Agder

Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
pil

Buskerud

Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
pil

Hedmark

Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal
Beregn mengde!
For hvert enkelt dekorstein produkt har vi en mengdekalkulator som ligger under prisinformasjon til høyre på produktsiden. Her taster du inn antall kvadratmeter du ønsker å dekke, så vil kalkulatoren beregne antall tonn du trenger.
TIL NETTBUTIKKEN

Mindre vedlikehold

Dekorstein minsker vedlikeholdet av utemiljøet ditt! De siste årene har mange gått bort fra bruk av bark i blomsterbed, skråninger og gårdsrom til å heller bruke dekorativ rullestein. Bruk av rullestein gjør at en over tid ikke trenger å bruke like mye tid på vedlikehold som ved bruk av bark. Bark krever etterfylling samt at det lett blir ugress i barken over tid. Det som er genialt med dekorstein er at det er like fint mange år etterpå som det var når man la steinen ut. I tillegg blir det mye mindre ugress når dette er gjort skikkelig. Merk også at steinen innehar god dreneringsevne og i så måte egner seg godt til områder hvor det er av relevans (eksempelvis langs grunnmur, under busker/trær med mer). Vi leverer dekorstein i storsekker / big-bags a 800 kg og 1000 kg. Mest normalt er 1000 kg sekker. Ved å benytte seg av kranbil levering, vil transportørene vi har avtaler med kunne heise varene der du ønsker disse plassert. Det minsker arbeidet kraftig i forbindelse med leggingen av steinen. Vi tilbyr også pallefrakt levering endel steder i Norge. Da vil transportør levere storsekk på palle med jekketralle.