Oslo
bytt_avdeling
customer_center
basket
0
anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på granitt mur

Granitt

Granitt fra Steinhandel.no. Kjøp direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig.
Granitt er mye brukt til brostein, kantstein, trappetrinn, heller eller som støttemurer.

Generelt

Granitt er en massiv bergart. Innenfor steinprodukter er disse produktene mye brukt til brostein, kantstein, trappetrinn, heller og murblokk. Felles for disse produktene i denne kategorien er at de er svært standhaftige og har en enorm slitestyrke. En investering i bruk av brostein, kanstein o.l. til uteområdet er en varig investering. Det kreves lite vedlikehold, og produktene vil holde seg tilnærmet like i svært lang tid. Til et uteområdet kan man velge å benytte å kombinere produkter, eksempelvis brostein, kantstein og mur.

Det er videre veldig populært å kombinere granitt og betong produkter, eksempelvis betong belegningsstein og kantstein. Her er det ingenting som er riktig eller galt, men kun fantasien som setter begrensninger.

I vår nettbutikk for salg av steinprodukter til ditt uteområde kan vi tilby ulike produkter fra ulike land som kina, india, sverige og portugal. Fargenyansene i forhold til opprinnelse vil variere litt fra land til land, mens kvaliteten vil ofte være ganske lik. Pris vil også variere litt fra opprinnelse sted. Da frakt og arbeid på bearbeidingen vil variere fra sted til sted. Vi selger disse varene til de store byene i Norge som Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Bergen og Kristiansand, men har fraktavtaler til andre store byer og mindre steder nesten i hele Norge.

Vi har lagersteder i nærheten av Oslo (Sandvika), Stavanger (Sandnes), Kristiansand og Trondheim. Når du kommer inn på produktsidene våre vil du finne priser, lagersted og lagerstatus.

Velg fylke nedenfor får å finne gode priser og tilbud i vår nettbutikk.

Av

Granitt mur

Granitt mur

Granitt mur typene vi har i vårt sortement er importert fra Kina eller India. Vi har ulike typer i sortementet fra den minste dimensjonen 20x20x50 til større typer opptil 50x50xfallende lengder. Den kinesiske typen er noe lysere enn den indiske typen og er ofte slettere enn den indiske som gjør at mange synes det er enklere å montere denne typen. Den indiske vil nok se mer naturlig i forhold til Norsk natur.
Granitt kantstein

Kantstein

Kantstein sin hovedfunksjon er å avgrense bed, innkjørsler og annet med andre markområder. Kanstein kommer i forskjellige lengder, høyder og breder. Hovedforskjellen mellom granitt og betong er at granitt er mye mer varig og solid en betong kantstein
Brostein

Brostein

Portugisisk, kinesisk og indisk er mye brukt i det norske markedet. Brosteinen tåler svært godt påkjenninger av trafikk og er derfor godt egnet som steindekke til gårdsrom og oppkjørsler. Disse produktene kan også brukes til gangstier, kanter mot bed, avslutninger mot annet steindekke, i kombinasjon med betongheller, asfalt, belegningsstein med mer.
Brostein

Heller

Disse hellene har blitt veldig populært i norske uteområder den siste tiden. Grunnen er at granitt er veldig slitesterkt og forvitrer ikke som tradisjonelle betongheller. Hellene gir også ett eksklusivt preg på uteområdet ditt.
anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på granitt mur

VELG AVDELING

for å se utvalg og priser for ditt bosted


pil

Hordaland

Bergen, Askøy, Os, Arna
pil

Trøndelag

Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
pil

Oslo/Akershus

Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
pil

Østfold

Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
pil

Rogaland

Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil

Vestfold

Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
pil

Oppland

Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
pil

Telemark

Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
pil

Vest-Agder

Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil

Aust-Agder

Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
pil

Buskerud

Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
pil

Hedmark

Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal