Granitt

Handle direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig. Du finner både granitt brostein, kantstein, heller og mur i mange varianter i nettbutikken.
granitt
Brostein
Portugisisk, kinesisk og indisk er mye brukt i det norske markedet. Brosteinen tåler svært godt påkjenninger av trafikk og er derfor godt egnet som steindekke til gårdsrom og oppkjørsler. Disse produktene kan også brukes til gangstier, kanter mot bed, avslutninger mot annet steindekke, i kombinasjon med betongheller, asfalt, belegningsstein med mer.

Se priser og tilbud

Granitt mur
Granitt mur typene vi har i vårt sortement er importert fra Kina eller India. Vi har ulike typer i sortementet fra den minste dimensjonen 20x20x50 til større typer opptil 50x50x90-150 lengder. Den kinesiske typen er noe lysere enn den indiske typen og er ofte slettere enn den indiske som gjør at mange synes det er enklere å montere denne typen. Den indiske vil nok se mer naturlig i forhold til norsk natur.
Fordeler med granitt-mur: - Estetisk vakker, solid mur, "ekte vare", minimale fuger og god stabilitet, lave stablekostnader, lite vedlikehold, ingen tileggskostnader med forblending, maling ect, ingen kalkutslag eller farge-forandringer, raskt å stable.

Se priser og tilbud

Til nettbutikk

Velg avdeling, for å se utvalg og priser for ditt bosted
pil
Bergen, Askøy, Os, Arna
pil
Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
pil

Oslo/Akershus

Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
pil
Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
pil
Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil
Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
pil
Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
pil
Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
pil
Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil
Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
pil
Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
pil
Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal
granitt helle
Granitt heller
Disse hellene har blitt veldig populært i norske uteområder den siste tiden. Grunnen er at granitt er veldig slitesterkt og forvitrer ikke som tradisjonelle betongheller. Hellene gir også ett eksklusivt preg på uteområdet ditt.
Det er mange grunner til at man bør vurdere granittheller. Den er estetisk vakker, "ekte vare", solid, ingen kalkutslag eller farge-forandringer og enkle å legge. Generelt lite vedlikehold, men etterfylling av fugene og renhold må påregnes.

Se priser og tilbud

Granitt Kantstein
Granitt kantstein sin hovedfunksjon er å avgrense bed, innkjørsler og annet med andre markområder. Kanstein kommer i forskjellige lengder, høyder og breder. Hovedforskjellen mellom granitt og betong er at granitt er mye mer varig og solid en betongkantstein.

Se priser og tilbud

granitt kantstein
Granitt

Granitt er en massiv bergart. Innenfor steinprodukter er disse produktene mye brukt til brostein, kantstein, trappetrinn, heller og murblokk. Felles for disse produktene i denne kategorien er at de er svært standhaftige og har en enorm slitestyrke. En investering i bruk av brostein, kanstein o.l. til uteområdet er en varig investering. Det kreves lite vedlikehold, og produktene vil holde seg tilnærmet like i svært lang tid. Til et uteområdet kan man velge å benytte å kombinere produkter, eksempelvis brostein, kantstein og mur. Det er videre veldig populært å kombinere granitt og betong produkter, eksempelvis betong belegningsstein og kantstein. Her er det ingenting som er riktig eller galt, men kun fantasien som setter begrensninger.

I vår nettbutikk for salg av steinprodukter til ditt uteområde kan vi tilby ulike produkter fra ulike land som kina, india, sverige og portugal. Fargenyansene i forhold til opprinnelse vil variere litt fra land til land, mens kvaliteten vil ofte være ganske lik. Pris vil også variere litt fra opprinnelse sted. Da frakt og arbeid på bearbeidingen vil variere fra sted til sted. Vi selger disse varene til de store byene i Norge som Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Bergen og Kristiansand, men har fraktavtaler til andre store byer og mindre steder nesten i hele Norge.

Vi har lagersteder i nærheten av Oslo (Sandvika), Stavanger (Sandnes), Kristiansand og Trondheim. Når du kommer inn på produktsidene våre vil du finne priser, lagersted og lagerstatus.