anchor    Velg fylke for å finne produkter og priser

Steinpanel

Vi i Steinhandel.no har gleden av å tilby to typer steinpanel til våre kunder.

Vi fører for tiden steinpanel i mørk grå og lys type. Steinpanel er en type naturstein som leveres i forskjellige størrelser. Det unike med steinpanel er at de er festet sammen med en bakstøp av betong. Det gjør at steinpanelet blir enkelt å legge eller å bygge. Vi garanterer at våre produkter vil føre til ett godt resultat for ditt behov om det er ute eller innendørs. Normalt sett er anvendelsestypene fasader, murer, vegger eller lignende. Vi har også hjørneløsninger til våre steinpanel produkter.

Leggeanvisning steinpanel

1. Utstyr: Du bør ha vater, fliselim/klebemørtel, primer, og en kost tilgjengelig
2. Forarbeid: Overflaten du skal feste steinpanelet på bør være fast og ikke ha noen løse partikler. Bruk primer på overflaten ca en dag før du skal sette på steinpanelet.
3. Feste steinpanel: Bland ut fliselimet/mørtelen, gjerne sjekk beskrivelse på produktet du bruker. Bruk ett brett og før ut blandingen på overflaten. Press så inn steinpanelet og fjern overskuddet av mørtelen. Gjenta operasjonen til du er ferdig. Husk at du bør bruke vater slik at det blir rett. Merk at du ikke skal ha fuger.

Av
steinpanel

VELG AVDELING

for å se utvalg og priser for ditt bosted


pil

Rogaland

Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil

Vest-Agder

Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil

Aust-Agder

Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
betongheller

Betongheller

Betongheller kommer i hovedsak med målene 30x30, 40x40 og 50x50. 35x35, 40x20, og 50x25 er også brukt. Vanligste tykkelse er 5cm. Disse er anbefalt brukt til områder uten biltrafikk, gårdsrom, terrasser, hager, parker med mer.

Les mer
belegningsstein

Belegningsstein

Betongbelegningsstein kommer i flere varianter, størrelser og farger. Den mest kjente er nok Herregård i fargen gråmix. Andre typer er Parkstein, Borgstein, Relieff, Akershusstein, Kongsgård, Nordic, Garden, Labyrint, Multimix og Basis.

Les mer
brostein

Brostein

Granitt brostein finnes i forskjellige varianter. I hovedsak deler man det i smågatestein (ca. 10x10x10 cm) og storgatestein (ca. 14x20x14 cm). Begge disse er ofte også tilgjengelige i halv høyde, som regel omtalt som halv brostein (ca. 10x10x5 cm) og halv storgatestein (ca. 14x20x7 cm).

Les mer
forskalingsblokk

Forskalingsblokk

Mest brukt av betongblokker er det vi kaller for forskalingsblokk. Forskalingsblokker er et praktisk og svært anvennelig alternativ til tradisjonell forskaling og kan brukes til små og store forskalingsprosjekter. Blokkene tørrstables og etterfylles med betong -enkelt og lettvint.

Les mer
elvestein

Elvestein

Elvestein er et vidt begrep og det finnes veldig mye forskjellig. Natursteinstypene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen. Ofte også omtalt som elvestein. Steinen kommer i forskjellige sorteringer (størrelser).

Les mer
kantstein

Kantstein

Kantstein benyttes til å skille/avgrense plener, blomsterbed, veier, gangstier, fortau, parkeringsområder med mer. Man har i hovedsak to typer kantstein, granitt kantstein og betong kantstein. Granitt kantstein leveres oftes i 8x20, men finnes i mange varianter

Les mer
stottemur

Støttemur

Det finnes et utall varianter av mur. I hovedsak skiller vi mellom betongmur og natursteinsmur. Av betong murer er aktuelle typer, Asak Ministøttemur, Asak Mini Exclusive, Herregårdmur, Kubbemur, Gardstein, Rådhus, Labyrint, Mur Rustic og Mur Classic.

Les mer
singelogpukk

Sand/Pukk/Grus

Pukk, singel, natursingel og hagesingel har et bredt bruksområde. Flere sorteringer (størrelser), farger og typer er tilgjengelige. Settesand (subbus) benyttes som underlag for forskjellige typer steindekker. test test test test test test test test test

Les mer
ferdigplen

Ferdigplen

Ferdigplen er plen som vi leverer til deg ferdig grodd og behandlet. Ferdigplenprodusenten har på forhånd gjort den tunge jobben for deg med å tromle, gjødsle og vanne. Gresset er produsert på store arealer med gode vekstforhold.

Les mer
marktegl

Marktegl

Marktegl blir fremstilt av leire og brennes ved meget høy tempratur. Dette gir lang holdbarhet, slitestyrke og forstsikkerhet. Ved å blande inn forskjellige stoffer i leiren og brenne den, får man forskjellige farger og fargespill i belegget.

Les mer
granitt

Granitt

Granitt er en massiv bergart. Innenfor steinprodukter er granitt mye brukt til brostein, kantstein, trappetrinn, heller og murblokk. Felles for disse produktene i granitt er at de er svært standhaftige og har en enorm slitestyrke.

Les mer
drenering

Drenering

Mange vil i forbindelse med sitt uteområde ha behov for en form for drenering. Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. Overflate drenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser.

Les mer
steinpanel_1

Steinpanel Mørk Grå

Steinpanel, skiferpanel, stone wall, fasadeskifer, sementpanel, forblendingsstein med mer. "Kjært barn har mange navn". Vi har valgt å kalle det steinpanel. Steinpanel er naturstein i ulike størrelser som er festet sammen med en bakstøp av betong. Fungerer som en forblendingsstein. Kan benyttes både innendørs og utendørs. Et rimeligere alternativ enn tørrmur/løstein, som i tillegg er enkelt og raskt å bygge. Her får man fort et flott resultat! Ønsker man å forblende en fasade, mur, vegg eller lignende er dette et glimrende produkt. Flisene er 56 x 15,2 cm (L x H). Det finnes egne hjørneløsninger (se tilhørende produkter), så hjørner er ikke noe problem. Steinen er relativt mørk i fargen, matt og gir et fint naturpreget utseende (se bilder). Steinpanel Mørk Grå selges i ønsket antall m². Man regner ca. 12 stk. pr. m². Hel pakkenhet er à 10,2 m². Tillegg for pallesplitt er kr. 250,- inkl. mva.
steinpanel_2

Steinpanel Lys Grå

Steinpanel er naturstein i ulike størrelser som er festet sammen med en bakstøp av betong. Fungerer som en forblendingsstein. Kan benyttes både innendørs og utendørs. Et rimeligere alternativ enn tørrmur/løstein, som i tillegg er enkelt og raskt å bygge. Her får man fort et flott resultat! Ønsker man å forblende en fasade, mur, vegg eller lignende er dette et glimrende produkt. Flisene er 56 x 15,2 cm (L x H). Det finnes egne hjørneløsninger (se tilhørende produkter), så hjørner er ikke noe problem. Steinen er relativt lys i fargen og gir et fint naturpreget utseende (se bilder). Steinpanel Lys Grå selges i ønsket antall m². Man regner ca. 12 stk. pr. m². Hel pakkenhet er à 10,2 m². Tillegg for pallesplitt er kr. 250,- inkl. mva.