Steinpanel

Vi i Steinhandel.no har gleden av å tilby to typer steinpanel til våre kunder.

Vi fører for tiden steinpanel i mørk grå og lys type. Steinpanel er en type naturstein som leveres i forskjellige størrelser. Det unike med steinpanel er at de er festet sammen med en bakstøp av betong. Det gjør at steinpanelet blir enkelt å legge eller å bygge. Vi garanterer at våre produkter vil føre til ett godt resultat for ditt behov om det er ute eller innendørs. Normalt sett er anvendelsestypene fasader, murer, vegger eller lignende. Vi har også hjørneløsninger til våre steinpanel produkter.

Leggeanvisning steinpanel

1. Utstyr: Du bør ha vater, fliselim/klebemørtel, primer, og en kost tilgjengelig
2. Forarbeid: Overflaten du skal feste steinpanelet på bør være fast og ikke ha noen løse partikler. Bruk primer på overflaten ca en dag før du skal sette på steinpanelet.
3. Feste steinpanel: Bland ut fliselimet/mørtelen, gjerne sjekk beskrivelse på produktet du bruker. Bruk ett brett og før ut blandingen på overflaten. Press så inn steinpanelet og fjern overskuddet av mørtelen. Gjenta operasjonen til du er ferdig. Husk at du bør bruke vater slik at det blir rett. Merk at du ikke skal ha fuger.

steinpanel

VELG AVDELING

for å se utvalg og priser for ditt bosted


pil

Rogaland

Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil

Vest-Agder

Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil

Aust-Agder

Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
steinpanel_1

Steinpanel Mørk Grå

Steinpanel, skiferpanel, stone wall, fasadeskifer, sementpanel, forblendingsstein med mer. "Kjært barn har mange navn". Vi har valgt å kalle det steinpanel. Steinpanel er naturstein i ulike størrelser som er festet sammen med en bakstøp av betong. Fungerer som en forblendingsstein. Kan benyttes både innendørs og utendørs. Et rimeligere alternativ enn tørrmur/løstein, som i tillegg er enkelt og raskt å bygge. Her får man fort et flott resultat! Ønsker man å forblende en fasade, mur, vegg eller lignende er dette et glimrende produkt. Flisene er 56 x 15,2 cm (L x H). Det finnes egne hjørneløsninger (se tilhørende produkter), så hjørner er ikke noe problem. Steinen er relativt mørk i fargen, matt og gir et fint naturpreget utseende (se bilder). Steinpanel Mørk Grå selges i ønsket antall m². Man regner ca. 12 stk. pr. m². Hel pakkenhet er à 10,2 m².
steinpanel_2

Steinpanel Lys Grå

Steinpanel er naturstein i ulike størrelser som er festet sammen med en bakstøp av betong. Fungerer som en forblendingsstein. Kan benyttes både innendørs og utendørs. Et rimeligere alternativ enn tørrmur/løstein, som i tillegg er enkelt og raskt å bygge. Her får man fort et flott resultat! Ønsker man å forblende en fasade, mur, vegg eller lignende er dette et glimrende produkt. Flisene er 56 x 15,2 cm (L x H). Det finnes egne hjørneløsninger (se tilhørende produkter), så hjørner er ikke noe problem. Steinen er relativt lys i fargen og gir et fint naturpreget utseende (se bilder). Steinpanel Lys Grå selges i ønsket antall m². Man regner ca. 12 stk. pr. m². Hel pakkenhet er à 10,2 m².