Singel, sand og pukk

Handle direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig. Vi fører mange ulike singel, grus, sand og pukk typer.

Singel og pukk

Singel og pukk er knust materiale som normalt varierer mellom størrelse 4 til 64 millimeter. Singeltyper er normalt 4/11, 8/11 eller 8/16 millimeter, mens pukk normalt selges i dimensjon 8/16, 16/32 eller 32/64 millimeter.

Singel brukes normalt i hager og uteområdet, mens pukk brukes som drenerende underlag til belegningsstein og støttemurer.

Se priser og tilbud

singel

Grus

Grus er knust materiale som inneholder nullstoffer / finstoffer. Nullstoffene gjør at grusen setter seg bedre enn singel og pukk produkter til grunnen. Dimensjon på materiale ligger normalt mellom 0-32 mm.

Singel brukes normalt i hager og uteområdet, mens pukk brukes som drenerende underlag til belegningsstein og støttemurer

Grus brukes som drenerende underlag til belegningsstein som bærelag 0-32 mm. Andre formål er å bruke grus istedenfor singel for å dekke der det forekommer stor helningsgrad. Grusen setter seg bedre og vil ikke skli nedover som singel gjør.

Se priser og tilbud

Sand

Sand er naturlig knust materiale som har dimensjon mellom 0-8 mm. Sand brukes i sandkasse som sandkassesand 0-4 mm, som toppdressing til plen 0-4 mm og til settesand 0-5 mm, 0-8 mm. I tillegg selger vi fugesand til belegningsstein, brostein og heller i dimensjon 0-1 mm eller 0-2 mm.

Se priser og tilbud

singel

Sand, singel og pukk

Pukk, singel, natursingel og hagesingel har et bredt bruksområde. Flere singel og pukk sorteringer (størrelser), farger og typer er tilgjengelige. Settesand (subbus) benyttes som underlag for forskjellige typer steindekker. Her er det en del lokale variasjoner for hva som benyttes, men det meste ligger mellom 0-8 mm sortering. Når det gjelder singel er de mest normale størrelsene 8-16 mm og 8-11 mm. Flere singel og pukk produkter blir mye levert i storsekker.

Vi forhandler produkter som hvit hagesingel, dansk strandsingel, subbus, singel og pukk til de fleste fylker i landet. Vi leverer de fleste produkter i storsekk, men noen steder er det også mulig å få levert i bulk.

Velg lokasjon
for å se utvalg og priser for ditt bosted
Oslo/Akershus
Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
Buskerud
Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
Agder
Kristiansand, Mandal, Arendal, Grimstad
Rogaland
Stavanger, Sandnes, Bryne, Egersund, Haugesund
Hordaland
Bergen, Askøy, Os, Arna
Trøndelag
Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
Østfold
Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
Vestfold og Telemark
Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
Innlandet
Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Elverum, Kongsvinger
 
 
 
Handlekurv

Chat

close
Chat er stengt utenfor åpningstider:
Mandag - Fredag 08:00 - 16:00.
Gjerne send oss en e-post til post@steinhandel.no så svarer vi så fort vi kan.
send