ACO Drenering

Handle direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig. Våre produkter er enkle å legge selv, slik at du raskt får ett solid og vakkert resultat.

ACO Drenering

Mange vil i forbindelse med sitt uteområde ha behov for en form for drenering. Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. Overflate drenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser. Dreneringsrennene samler opp vannet på en effektiv måte selv på dager med kraftig regnskyll.

Det finnes ulike typer dreneringsløsninger, men vi selger hovedsak ACO Drenering(ACO Drenering Self Euroline og ACO Drenering Hexaline). Dette er løsninger som er enkle både å bygge og tilpasse den enkeltes behov.

drenering_1

ACO Drenering Self Euroline Renne 1,0 m

ACO Drenering Self Euroline er enkel å bygge. Man må finne ut hvor lang renne man totaltsett skal ha. Videre tilpasser man med de ulike lengdene som er tilgjengelig og velger utløp enten på side eller nedover osv. Se gjennom bildene og man får en grei oversikt over de ulike delene og hva man vil ha behov for. Man finner alt tilbehør under "tilhørende produkter" nederst på siden. Dette er renne 1m med galv. rist (utløp i siden).

ACO Drenering Self Euroline overflatedrenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser. ACO Self Euroline er et komplett system som består av renner, sandfang og punktavløp. Dreneringsrennene samler opp vannet på effektiv måte selv på dager med kraftige regnskyll. NB, det er viktig at rennene settes i jordfuktig betong (ca. 10 cm tykkelse under og på siden) for å sikre stabilitet. Rennen bør legges med minst 5 mm fall per meter i den tiltenkte strømningsretningen

drenering_2

ACO Drenering Self Euroline Punktavløp

Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. ACO Drenering Self Euroline overflatedrenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser. Punktavløp egner seg godt der man får fall fra flere kanter inn mot et punkt. Målene på risten er 25x25 cm og total høyde er 35 cm. Leveres med galv. spalterist. Husk å bestille med Rørstuss Ø110mm (se tilhørende produkter) som festes i åpningen på punktavløpet. Punktavløp selges i stk.
drenering_3

ACO Drenering Hexaline Garasjepakke

ACO Drenering HexaLine erstatter den tidligere ACO Self Light og er den nye garasjepakken fra ACO. Dette er en funksjonell lettvekterdrenering for "gjør det selv" folk. ACO HexaLine egner seg for alle som ønsker seg en elegant og sterk avvanningsløsning i innkjørselen, foran garasjen eller på terrassen.

Pakken består av 3 x 1 meter sort plastrenne med plastrist. 1000x125x80, 1 loddrett utløp, 2 endestykker og 1 løvfanger. NB! For at rennen skal tåle biltrafikk er det viktig at den settes i våt betong.

drenering_4
Velg lokasjon
for å se utvalg og priser for ditt bosted
Oslo/Akershus
Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
Buskerud
Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
Agder
Kristiansand, Mandal, Arendal, Grimstad
Rogaland
Stavanger, Sandnes, Bryne, Egersund, Haugesund
Hordaland
Bergen, Askøy, Os, Arna
Trøndelag
Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
Østfold
Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
Vestfold og Telemark
Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
Innlandet
Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Elverum, Kongsvinger
 
 
 
Handlekurv

Chat

close
Tlf: 4751 8000 man-fredag, 08:00 - 16:00
Vennligst legg inn navn og e-post for å starte chat.
Navn:
E-post:
send