ACO Drenering

Handle direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig. Våre produkter er enkle å legge selv, slik at du raskt får ett solid og vakkert resultat.

ACO Drenering

Mange vil i forbindelse med sitt uteområde ha behov for en form for drenering. Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. Overflate drenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser. Dreneringsrennene samler opp vannet på en effektiv måte selv på dager med kraftig regnskyll.

Det finnes ulike typer dreneringsløsninger, men vi selger hovedsak ACO Drenering(ACO Drenering Self Euroline og ACO Drenering Hexaline). Dette er løsninger som er enkle både å bygge og tilpasse den enkeltes behov.

I vår nettbutikk for salg av granitt og andre steinprodukter til ditt uteområde kan vi tilby ulike dreneringsprodukter fra ulike produsenter som ACO. Det er enkelt å handle drenering til lav pris hjemmefra i nettbutikken vår.

ACO Drenering Self Euroline Renne 1,0 m

ACO Drenering Self Euroline er enkel å bygge. Man må finne ut hvor lang renne man totaltsett skal ha. Videre tilpasser man med de ulike lengdene som er tilgjengelig og velger utløp enten på side eller nedover osv. Se gjennom bildene og man får en grei oversikt over de ulike delene og hva man vil ha behov for. Man finner alt tilbehør under "tilhørende produkter" nederst på siden. Dette er renne 1m med galv. rist (utløp i siden).

ACO Drenering Self Euroline overflatedrenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser. ACO Self Euroline er et komplett system som består av renner, sandfang og punktavløp. Dreneringsrennene samler opp vannet på effektiv måte selv på dager med kraftige regnskyll. NB, det er viktig at rennene settes i jordfuktig betong (ca. 10 cm tykkelse under og på siden) for å sikre stabilitet. Rennen bør legges med minst 5 mm fall per meter i den tiltenkte strømningsretningen

ACO Drenering Self Euroline Punktavløp

Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. ACO Drenering Self Euroline overflatedrenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser. Punktavløp egner seg godt der man får fall fra flere kanter inn mot et punkt. Målene på risten er 25x25 cm og total høyde er 35 cm. Leveres med galv. spalterist. Husk å bestille med Rørstuss Ø110mm (se tilhørende produkter) som festes i åpningen på punktavløpet. Punktavløp selges i stk.

ACO Drenering Hexaline Garasjepakke

ACO Drenering HexaLine erstatter den tidligere ACO Self Light og er den nye garasjepakken fra ACO. Dette er en funksjonell lettvekterdrenering for "gjør det selv" folk. ACO HexaLine egner seg for alle som ønsker seg en elegant og sterk avvanningsløsning i innkjørselen, foran garasjen eller på terrassen.

Pakken består av 3 x 1 meter sort plastrenne med plastrist. 1000x125x80, 1 loddrett utløp, 2 endestykker og 1 løvfanger. NB! For at rennen skal tåle biltrafikk er det viktig at den settes i våt betong.

Til nettbutikk

Velg avdeling, for å se utvalg og priser for ditt bosted
pil
Bergen, Askøy, Os, Arna
pil
Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
pil

Oslo/Akershus

Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
pil
Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
pil
Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil
Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
pil
Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
pil
Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
pil
Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil
Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
pil
Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
pil
Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal