anchor    Velg fylke for å finne produkter og priser

ACO Drenering

Mange vil i forbindelse med sitt uteområde ha behov for en form for drenering. Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. Overflate drenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser. Dreneringsrennene samler opp vannet på en effektiv måte selv på dager med kraftig regnskyll.

Det finnes ulike typer dreneringsløsninger, men vi selger hovedsak ACO Drenering(ACO Drenering Self Euroline og ACO Drenering Hexaline). Dette er løsninger som er enkle både å bygge og tilpasse den enkeltes behov.

I vår nettbutikk for salg av granitt og andre steinprodukter til ditt uteområde kan vi tilby ulike dreneringsprodukter fra ulike produsenter som ACO. Det er enkelt å handle drenering til lav pris hjemmefra i nettbutikken vår.

Velg fylke nedenfor får å få god pris og tilbud på drenering.
drenering

VELG AVDELING

for å se utvalg og priser for ditt bosted


pil

Hordaland

Bergen, Askøy, Os, Arna
pil

Trøndelag

Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
pil

Oslo/Akershus

Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
pil

Østfold

Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
pil

Rogaland

Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil

Vestfold

Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
pil

Oppland

Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
pil

Telemark

Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
pil

Vest-Agder

Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil

Aust-Agder

Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
pil

Buskerud

Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
pil

Hedmark

Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal
betongheller

Betongheller

Betongheller kommer i hovedsak med målene 30x30, 40x40 og 50x50. 35x35, 40x20, og 50x25 er også brukt. Vanligste tykkelse er 5cm. Disse er anbefalt brukt til områder uten biltrafikk, gårdsrom, terrasser, hager, parker med mer.

Les mer
belegningsstein

Belegningsstein

Betongbelegningsstein kommer i flere varianter, størrelser og farger. Den mest kjente er nok Herregård i fargen gråmix. Andre typer er Parkstein, Borgstein, Relieff, Akershusstein, Kongsgård, Nordic, Garden, Labyrint, Multimix og Basis.

Les mer
brostein

Brostein

Granitt brostein finnes i forskjellige varianter. I hovedsak deler man det i smågatestein (ca. 10x10x10 cm) og storgatestein (ca. 14x20x14 cm). Begge disse er ofte også tilgjengelige i halv høyde, som regel omtalt som halv brostein (ca. 10x10x5 cm) og halv storgatestein (ca. 14x20x7 cm).

Les mer
forskalingsblokk

Forskalingsblokk

Mest brukt av betongblokker er det vi kaller for forskalingsblokk. Forskalingsblokker er et praktisk og svært anvennelig alternativ til tradisjonell forskaling og kan brukes til små og store forskalingsprosjekter. Blokkene tørrstables og etterfylles med betong -enkelt og lettvint.

Les mer
elvestein

Elvestein

Elvestein er et vidt begrep og det finnes veldig mye forskjellig. Natursteinstypene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen. Ofte også omtalt som elvestein. Steinen kommer i forskjellige sorteringer (størrelser).

Les mer
kantstein

Kantstein

Kantstein benyttes til å skille/avgrense plener, blomsterbed, veier, gangstier, fortau, parkeringsområder med mer. Man har i hovedsak to typer kantstein, granitt kantstein og betong kantstein. Granitt kantstein leveres oftes i 8x20, men finnes i mange varianter

Les mer
stottemur

Støttemur

Det finnes et utall varianter av mur. I hovedsak skiller vi mellom betongmur og natursteinsmur. Av betong murer er aktuelle typer, Asak Ministøttemur, Asak Mini Exclusive, Herregårdmur, Kubbemur, Gardstein, Rådhus, Labyrint, Mur Rustic og Mur Classic.

Les mer
singelogpukk

Sand/Pukk/Grus

Pukk, singel, natursingel og hagesingel har et bredt bruksområde. Flere sorteringer (størrelser), farger og typer er tilgjengelige. Settesand (subbus) benyttes som underlag for forskjellige typer steindekker. test test test test test test test test test

Les mer
ferdigplen

Ferdigplen

Ferdigplen er plen som vi leverer til deg ferdig grodd og behandlet. Ferdigplenprodusenten har på forhånd gjort den tunge jobben for deg med å tromle, gjødsle og vanne. Gresset er produsert på store arealer med gode vekstforhold.

Les mer
marktegl

Marktegl

Marktegl blir fremstilt av leire og brennes ved meget høy tempratur. Dette gir lang holdbarhet, slitestyrke og forstsikkerhet. Ved å blande inn forskjellige stoffer i leiren og brenne den, får man forskjellige farger og fargespill i belegget.

Les mer
granitt

Granitt

Granitt er en massiv bergart. Innenfor steinprodukter er granitt mye brukt til brostein, kantstein, trappetrinn, heller og murblokk. Felles for disse produktene i granitt er at de er svært standhaftige og har en enorm slitestyrke.

Les mer
drenering

Drenering

Mange vil i forbindelse med sitt uteområde ha behov for en form for drenering. Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. Overflate drenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser.

Les mer
ACO Self Euroline Renne 1,0 m

ACO Drenering Self Euroline Renne 1,0 m

ACO Drenering Self Euroline er enkel å bygge. Man må finne ut hvor lang renne man totaltsett skal ha. Videre tilpasser man med de ulike lengdene som er tilgjengelig og velger utløp enten på side eller nedover osv. Se gjennom bildene og man får en grei oversikt over de ulike delene og hva man vil ha behov for. Man finner alt tilbehør under "tilhørende produkter" nederst på siden. Dette er renne 1m med galv. rist (utløp i siden).

ACO Drenering Self Euroline overflatedrenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser. ACO Self Euroline er et komplett system som består av renner, sandfang og punktavløp. Dreneringsrennene samler opp vannet på effektiv måte selv på dager med kraftige regnskyll. NB, det er viktig at rennene settes i jordfuktig betong (ca. 10 cm tykkelse under og på siden) for å sikre stabilitet. Rennen bør legges med minst 5 mm fall per meter i den tiltenkte strømningsretningen
ACO Self Euroline Punktavløp

ACO Drenering Self Euroline Punktavløp

Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. ACO Drenering Self Euroline overflatedrenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser. Punktavløp egner seg godt der man får fall fra flere kanter inn mot et punkt. Målene på risten er 25x25 cm og total høyde er 35 cm. Leveres med galv. spalterist. Husk å bestille med Rørstuss Ø110mm (se tilhørende produkter) som festes i åpningen på punktavløpet. Punktavløp selges i stk.
ACO Hexaline Garasjepakke

ACO Drenering Hexaline Garasjepakke

ACO Drenering HexaLine erstatter den tidligere ACO Self Light og er den nye garasjepakken fra ACO. Dette er en funksjonell lettvekterdrenering for "gjør det selv" folk. ACO HexaLine egner seg for alle som ønsker seg en elegant og sterk avvanningsløsning i innkjørselen, foran garasjen eller på terrassen.

Pakken består av 3 x 1 meter sort plastrenne med plastrist. 1000x125x80, 1 loddrett utløp, 2 endestykker og 1 løvfanger. NB! For at rennen skal tåle biltrafikk er det viktig at den settes i våt betong.